City Card – Informatii utile + Intrebari frecvente

de | | 3 Minute

City Card 2014 – Informatii utile

Ce este City Card 2014 Cluj-Napoca?
City Card 2014, un concept dezvoltat de Cluj.com, este un card de reduceri si gratuitati oferite de partenerii Cluj.com, care poate fi achizitionat atat de catre locuitorii orasului, cat si de catre turisti, indiferent de varsta sau statutul acestora. Oricine se poate bucura de avantajele City Card!

Ce avantaje iti ofera City Card 2014 ?
Indemnul nostru este sa descoperiti Clujul altfel, Clujul mai avantajos! Astfel, City Card va ofera urmatoarele avantaje:
 reduceri oferite de partenerii nostri pentru consumatia intr-un local –> Restaurante, cafenele, ceainarii, pub-uri, cluburi, etc
 reduceri oferite de partenerii nostri pentru prestarea anumitor servicii
 reduceri in cadrul unor evenimente importante care au loc in Cluj (festivaluri de renume)
 oferte temporare
 intrari gratuite la cele mai importante muzee din oras
 intrari gratuite la institutii cultural-artistice de profil (teatru, opera, filarmonica)

Cat economisesti ?
Fiecare dintre noi ne impartim bugetul in functie de nevoi, timp liber si inclinatii.
Cat economisesti cu un City Card?
Depinde de cat de multi bani dai, in general, pentru anumite servicii sau activitati.

Cel mai simplu calcul: gandeste-te ca ai posibilitatea sa mergi de 2 ori la un spectacol al Filarmonicii, de exemplu, si ti-ai scos investitia (pretul platit pentru achizitionarea City Card 2014). Restul vine ca bonus.

Cum functioneaza?
1. City Card-ul poate fi achizitionat online sau din reteaua partenerilor.

2. Odata cumparat, il veti primi in cadrul unei mape de prezentare. Pe langa card, aceasta mapa va contine:
 un formular de achizitionare
 o mini-harta a centrului orasului
 cupoane pentru intrarile gratuite la muzee
 un mic ghid al cardului care include termenii si conditiile de achizitionare
 lista partenerilor nostri pana in acel moment si reducerile sau gratuitatile oferite de catre acestia + oferte speciale temporare
Atentie! Lista este in continua dezvoltare, motiv pentru care va rugam sa verificati in mod regulat pe site-ul nostru avantajele pe care City Card 2014 vi le ofera. Pentru a vedea lista actuala de oferte ale partenerilor, click aici.

3. In marea majoritate a cazurilor*, trebuie doar sa prezentati cardul si sa beneficiati de reducerile oferite. Va rugam sa faceti acest lucru inainte de a comanda produsul sau serviciile dorite – pentru a se evita incasarea fara acordarea reducerii.
Exceptii:
* In cazul intrarilor gratuite la muzee sau a altor oferte care presupun cupoane, beneficiati de avantajele City Card prezentand atat cuponul, cat si cardul!
* In cazul intrarilor gratuite la spectacolele organizate de institutii cu profil cultural, invitatiile se obtin prin rezervare online, in limita locurilor disponibile – asadar, e necesar sa urmariti mai din timp disponibilitatea locurilor. In rubrica de Evenimente de pe site-ul nostru, selectati evenimentul dorit si dati click pe butonul de Rezervare. Apoi, urmati pasii de acolo.

Intrebari frecvente:

Cat costa?
City Card 2014 se poate achizitiona la pretul de 50 lei.
Cum pot sa cumpar un City Card si care sunt modalitatile de plata acceptate?
City Card-ul poate fi achizitionat online sau din reteaua partenerilor.
Care e termenul sau perioada de valabilitate?
City Card 2014 este valabil, asa cum ii spune si numele, pe tot parcursul anului 2014. Cardul este valabil pana in data de 31.12.2014, inclusiv.
Cum activez cardul?
Cardul se activeaza automat in momentul achizitionarii lui. Nu e necesar sa faceti nimic in plus pentru activarea lui.
Am vreun avantaj daca achizitionez cardul acum si nu mai tarziu?
Cardul este valabil pana la finalul anului in curs. Asadar, cu cat il detii mai din timp, cu atat te poti bucura de beneficiile lui pentru o perioada mai lunga de timp.
Pot sa beneficiez de ofertele partenerilor de mai multe ori sau doar o data?
Fiecare partener vine cu o anumita oferta.
Cele mai multe reduceri sunt valabile pe tot parcursul anului, asadar puteti sa beneficiati de ele de fiecare data cand prezentati City Card-ul.
Unele reduceri pot fi temporare, limitate pe o anumita perioada, iar altele – cum sunt intrarile gratuite la muzee si spectacole culturale sunt limitate la un anumit numar pe an. Pentru a consulta lista completa si tipurile de reduceri sau gratuitati disponibile, click aici.
Cum se poate reinnoi cardul?
Cardul nu poate fi reinnoit, ci trebuie cumparat un alt card. Pe 30 noiembrie 2014, se va lansa City Card 2015, acesta putand fi cumparat in avans.
Pot sa cumpar City Card 2014 chiar daca nu locuiesc in Cluj?
Da! City Card-ul este adresat nu doar clujenilor, ci si turistilor si celor care vor sa ne viziteze orasul. Daca ai de gand sa vii in Cluj si vrei sa beneficiezi de toate aceste avantaje, nu ezita sa iti achizitionezi cardul. Il poti cumpara online si il primesti prin livrare sau il poti ridica de la noi, odata ajuns in Cluj.
De ce nu am primit mail-ul de confirmare?
In cazul in care nu ati primit mail de confirmare la cumpararea online a cardului, va rugam sa ne contactati la: [email protected] sau 0264 546789 pentru a va asigura ca totul este in regula.
City Card ofera reduceri si pentru mijloacele de transport in comun?
Deocamdata nu. Dar aspectul este in curs de dezvoltare.