Ciclo Mos – Generozitate pe doua roti

de | | 2 Minute

Ciclo Mos – Generozitate pe doua roti.

Daca v-ati aflat ieri pe strazile Clujului si ati vazut un grup de Mos Craciuni pe biciclete, ati fost martori la cea de-a treia campanie de Ciclo Mos organizata de cei de la Clujul Pedaleaza. Clujeni cu suflet mare au imbracat culorile darniciei si au adus bucurie copiilor din trei licee pentru copii cu deficiente de vedere si de auz. A fost o chemare la generozitate si solidaritate in vreme de sarbatoare, la care au raspuns 135 de Ciclo-Mosi.

DSC_0004

Initiativa celor de la Clujul Pedaleaza nu e singulara, ea se afla deja la cea de-a treia editie si e pornita din dorinta de a arata ca solidaritatea poate aduce zambete nepretuite unor copii cu nevoi speciale, unor copii orfani sau proveniti din familii cu situatii financiare precare. Ciclo Mosul aduna in fiecare an tot mai mult sprijin din partea sponsorilor si a celor care vor sa participe cu daruri la bucuria copiilor.  Anul acesta, datorita unor sponsori darnici, Ciclo Mosii au impartit peste 480 de pachete de cadouri in 3 Licee pentru copii cu deficiente de vedere si de auz.

DSC_0048

In acest an, traseul a inclus vizitarea liceelor pentru Deficiente de Vedere şi de Auz Cluj si a Scolii Gimnaziale Speciale pentru Deficienta de Auz Kozmutza Florea. Inceput din Piata Unirii in jur de ora 16:00, traseul Ciclo-Mosilor generosi s-a incheiat la Polus Center pe-nserat. Nici trecatorii nu au „scapat” de generozitatea Ciclo Mosilor, acestia primind in dar mici cadouri dulci.

 

Campania Ciclo Mosilor e la a treia editie si speram sa aiba viata cat mai lunga. Cluj.com a pedalat impreuna cu Ciclo Mosii pentru o bucata din traseu. Va invitam sa vedeti in imagini cum a fost.

 

Pentru mai multe informatii despre Ciclo-Mosi intrati aici
Website Clujul Pedaleaza.

Foto: Irina Iacob Photography