Centru de business la Hampton by Hilton Cluj

de | | 2 Minute

Centru de business la Hampton by Hilton Cluj

Locatie: Hampton by Hilton Cluj-Napoca
Capacitate: pana la 45 de persoane.

Situat în zona de birouri si la distanta scurta de mers pe jos pana in centrul oraşului, unde se gasesc numeroase atracţii turistice şi zona pietonală, cu restaurante şi cafenele, hotelul Hampton by Hilton Cluj-Napoca se afla la doar 10 minute de condus de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Hotelul Hampton by Hilton Cluj-Napoca vine in sprijinul clientilor care doresc sa planifice si sa organizeze evenimente elegante, conferinte, intalniri de afaceri etc. Zona de intalniri si socializare a hotelului este un spatiu aerisit, luminat natural, cu o atmosfera calda si prietenoasa. Aici sunt situate zona de lucru complet echipata, o sala de sedinte potrivita pentru evenimente restranse, barul si zona de gustari, deschise 24/7.

Sala de sedinte are posibilitatea de a gazdui pana la 45 de persoane in configuratia Receptie.

Astfel, cu facilitati premiate, experienta de planificare si asistenta, hotelul ofera solutia ideala, indiferent daca este vorba de o conferinta, intalnire de afaceri sau alte evenimente.

Resursele hotelului privind planificarea evenimentelor de afaceri, un centru de business cu dotări de ultimă oră permit rezervarea cu usurinta a locatiei potrivite, gestionarea listei de oaspeti si multe alte facilitati.

centru

Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 67, Cluj-Napoca
Telefon: (+40) 372556600
E-mail: [email protected]

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook