Loading Evenimente

← Back to Evenimente

Atelierul de Pizza

Atelierul de Pizza Strada Cetații nr. 300,comuna Florești, jud. Cluj
Florești, Cluj 407280 Romania

Atelierul de Pizza

Atelierul de Pizza a luat nastere la 13 august 2011, din dorinta de a avea in cartierul nostru un local unde sa ne simtim bine, inconjurati de prieteni si cei dragi noua, unde sa ne simtim ca acasa. Localul nostru va ofera de luni pana vineri meniul zilei (ciorba + fel principal / garnitura + salata + bautura racoritoare/limonada) la doar 14 lei. Domeniul culinar este in continua expansiune, iar noi suntem dornici si deschisi sa ne imbogatim portofoliul preparatelor cu cele pe care le doriti dumneavoastra. Asteptam ideile, propunerile si sugestiile dumneavoastra prin ajutorul formularului din pagina de contact.

Atelierul de Pizza organizeaza mese festive, mese corporate, petreceri pentru copii. Va stam la dispozitie cu meniuri personalizate pentru nevoile dumneavoastra si suntem deschisi la dorintele si propunerile dumneavoastra.

Atelierul de Pizza va poate pune la dispozitie instrumente profesionale (lumini, lasere, sunet HiFi), clovn dar si amenajarea salilor dupa dorintele si ideile dumneavoastra (baloane, huse, scaune, aranjamente florale, etc.). Salonul rustic este ideal pentru cine romantice, intalniri cu prietenii dar si pentru petrecerile din familia sau firma dumneavoastra. Salonul rustic se remarca prin caldura si intimitate. Salonul principal este potrivit atunci cand vrei sa vizionezi un meci de fotbal (televizoare cu diagonale mari) la calitatea HD, sau atunci cand vrei sa te distrezi cu prietenii sau doar doresti sa iei pranzul in liniste. Spatiu pentru cei mici este ideal pentru organizarea zilelor de nastere ale copiilor dumneavoastra. Va stam la dispozitiie cu acest minunat spatiu pe care toti copiii il vor iubi.

Contact
Adresa: str. Cetatii nr. 300, Floresti (in incinta complexului Luxor 2)
E-mail: [email protected]
Telefon: 0264.356.653
Web: http://www.atelieruldepizza.ro/
Facebook: facebook.com/atelieruldepizza

Satul Marisel Cluj Pensiunea Popasul Iancului

Evenimente

  • Nu au fost găsite rezultate.

Evenimente List Navigation