Tinerețe fără bătrânețe cu Lavanda Sky

de | | 2 Minute

Tinerețe fără bătrânețe cu Lavanda Sky

Stilul de viață uneori haotic lasă urme pe pielea noastră. De aceea trebuie să avem în calcul o îngrijire adecvată a corpului nostru, care din păcate nu va rămâne o veșnicie aliatul nostru. Tehnologia ne vine însă în ajutor pentru a ne menține tinerețea și a ne remodela corpul după bunul plac. Lavanda Sky este o clinică de înfrumusețare și remodelare corporală, dotată cu cele mai noi tehnologii care te ajută să își menții tinerețea și frumusețea.

Efectele îmbătrânirii tenului apar tot mai timpuriu iar cauzele sunt diverse însă soluția nu este una abuzivă pentru pielea ta. Bisturiul v-a rămâne în trusa medicală căci noile tratamente anti-aging acționează într-un mod eficent. Adusă pentru prima dată în Cluj, de către Clinica Lavanda Sky, tehnologia DermaOxy folosește concepte inovative. Cu ajutorul unui aerograf, un aparat non-invaziv, ce pătrunde în stratul profund al pielii, se hidratează pielea cu un ser din vitamine și antioxidanți.

Lavanda Sky2

Efectele tratamentului sunt vizibile încă din prima zi, tenul este vitaminizat, luminos și sănătos. Tratamentul DermaOxy combină oxigenul pur cu produse cosmetice ce conțin un grad ridicat de ingrediente active. Acestea regenerează celulele și redă elasticitatea pielii. Ridurile se diminuează, sebumul dispare și tenul se hidratează intens datorită moleculelor de oxigen ce pătrund rapid în derm. Ia-ți așadar porția de vitamine pentru tenul tău și obține o piele catifelată, fără imperfecțiuni!

Salonul de înfrumusețare a format o echipă de profesioniști care te vor răsfăța și vor acorda atenție fiecărui detaliu important pentru tine. Trebuie doar să îți faci o programare și vei obține consiliere de la personalul specializat în cosmetică și modelare corporală. Mediul relaxant și produsele profesionale vor fi un adevărat răsfăț pe care îl meriți din plin!
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook