5/5 din 3 reviews
Lavanda Sky Cluj (8)

Lavanda Sky Cluj 

Lavanda Sky este un salon de înfrumusețare și remodelare corporală, aflat în orașul din inima Transilvaniei, pe str. Ciocârliei, nr. 40A. Una dintre cele mai modern dotate clinici de înfrumusețare din Cluj, Lavanda Sky te invită să-ți creezi și recreezi, să-ți descoperi și redescoperi propria frumusețe!

Ambianța plăcută, aparatura modernă și, desigur, echipa de profesioniști sunt câteva atuuri de bază ale salonului de înfrumusețare Lavanda Sky.Serviciile oferite constau în tratamente estetice și corporale. Din rândul tratamentelor estetice, putem enumera: tratament anti-aging cu Dermaoxy, tratament microneedling, tratament microdermabraziune, tratament dermato-cosmetic Maria Galland sau Summe Cosmetics My Code. Dacă optați pentru tratamente corporale, puteți alege un tratament corporal cu Radio Frecvență, tratament anticelulitic cu Twin System sau masaje de relaxare sau anticelulitice.

Evadează din cotidian, eliberează-te de stres și descoperă o adevărată oază de relaxare în inima orașului!

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Lavanda Sky Cluj
Contact:
Adresa: Str. Ciocârliei, nr. 40A, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating5
5
Mădălina Mureșan Verified
Sunt foarte mulțumită de serviciile profesionale oferite. Recomand!
5
Ana
Servicii de calitate, personal profi... O sa mai merg la Lavanda Sky.... ori de câte ori îmi va permite timpul, căci merită.
5
Madalina M.
Recomand epilarea definitva la LavandaSky. Am avut rezultate foarte bune la zona axilelor si la picioare.
Scrie o recenzie

Ultimele Articole