Cu Lavanda Sky Beauty ai corpul frumos și sufletul fericit!

de | | 2 Minute

Cu Lavanda Sky Beauty ai corpul frumos și sufletul fericit!

Echipa Lavanda Sky Beauty Clinique pregătește în anul 2017 multe surprize pentru clienții ei, pachete personalizate pe nevoile acestora și noi tratamente.

Într-o piață în continuă mișcare și dezvoltare trebuie să fii la zi cu toate noile tehnologii și produse, iar acest lucru este exact ceea ce face Lavanda Sky Beauty, încearcă să preîntâmpine toate nevoile clienților cu produse și aparate de ultimă generație.

Lavanda Sky Beauty (2)

Lavanda Sky reușește să te relaxeze și să-ți inspire pofta de viață.


„Lavanda Sky este mai mult decât un salon de înfrumusețare, este locul unde vii să scapi de griji, să te relaxezi, să uiți de stresul cotidian și unde te întâmpină un personal bine instruit și mereu cu zâmbetul pe buze”, spune Tudor Dobrota, manager Lavanda Sky.

Lavanda Sky Beauty (5)

Un personal dedicat și atent la nevoile clienților atrage după sine rezultatele dorite, și anume clienți fericiți.

„Nimic nu ne bucură mai mult decât atunci când vedem mulțumirea clienților noștri în urma tratamentelor efectuate în clinică”, este de părere managerul Lavanda Sky, Tudor Dobrota.

Lavanda Sky Beauty (4)

Serviciile se adresează atât femeilor cât și bărbaților și sunt atât estetice cât și corporale. Dintre acestea putem enumera: tratamente anti-aging cu oxigen hiperbaric DermaOxy, tratamente dermato-cosmetice pentru hidratare, împotriva acneei sau întinerire, tratament microdermabraziune, tratament microneedling pentru alopecie (căderea părului), peeling-uri. Pe partea de corporal, există o gamă variată de masaje: relaxare / anticelulitic / roci vulcanice / masaj la 4 mâini / drenaj limfatic, împachetări, precum și hidromasaj și saună la Capsula Clinique.Lavanda Sky Beauty te așteaptă să faci parte din marea lor familie!
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Lavanda Sky Beauty (1)