Terasa-restaurant hotel Transilvania: unde ieșim cu familia după absolvire?

de | | 3 Minute

Terasa-restaurant hotel Transilvania: unde ieșim cu familia după absolvire?

Terasa-restaurant hotel Transilvania este o locație centrală care te îmbie la celebrarea momentelor frumoase în această lună a absolvirii. Știm că vine un moment pentru fiecare student din acest oraș să devină absolvent. Entuziaști, energici, dar și cu emoțiile în sân sunt gata de a pătrunde în noua etapă a vieții lor. Desigur, trecerea aceasta se face în preajma persoanelor dragi care le-au fost alături pe toată durata studenției. Astfel, de data aceasta este despre multe zâmbete și voie bună. De aceea, ne-am gândit să vă aducem în atenție o locație potrivită pentru a serba astfel de momente. Nu de alta, dar este o ocazie bună să îi faci pe cei dragi să fie încântați de faptul că ți-au oferit ocazia de a studia în Cluj.

Locație specială pentru absolvire în Cluj alături de familie

Terasa-restaurant Hotel Transilvania  te va încânta cu preparate locale, dar și internaționale. Să ne bucurăm de momentele unice într-un cadru cu adevărat memorabil este un scop precis în astfel de momente. Iar pentru că lunile acestea devin  foarte călduroase, există și opțiunea de a te bucura de soare și aer curat pe terasa Hotelului Transilvania. Cu o capacitate de 100 locuri, aceasta este amenajată în curtea interioară a hotelului, ceea ce redă un iz specific, prietenos și cochet. Pentru meniu, poți opta pentru varianta de meniu a la carte sau poți alege un meniu personalizat. În acest caz, tariful poate porni de la 50 lei / persoană. Mai mult decât atât, te poți bucura de preparate pentru toate gusturile. Fie din bucătăria internațională, fie din cea locală, terasa-restaurant hotel Transilvania își surprinde oaspeții cu arome autentice. Astfel, amintirile vor prinde un contur aparte, iar momentul absolvirii va fi un moment e care îl vei rememora de fiecare dată cu mare drag.

terasă-restaurant Hotel Transilvania

Hotel Transilvania: o opțiune de cazare în centrul orașului

Sigur știți că v-am mai spus despre această celebră locație care a devenit o sursă de inspirație pentru romanul „Dracula„ lui Bram Stocker. Așadar, propune-le persoanelor dragi o călătorie într-un trecut celebru, dar fictiv. Totuși, Hotel Transilvania nu se laudă numai cu aceste fapte. Hotelul deține camere de tip single, double și double twin. Amenajate confortabil și cochet, acestea recreează atmosfera unui Cluj trecut, dar boem. Dotate cu toate facilitățile necesare, camerele hotelului Transilvania asigură sejururi plăcute, chiar în inima orașului.

terasă-restaurant Hotel Transilvania

Oferta specială pentru primăvară

În perioada 19-23.05.2019 dacă rezervați cel puțin 2 camere, puteți beneficia de următoarele tarife cu mic dejun inclus:

  • Cameră Twin – 230 lei/noapte
  • Cameră Single – 220 lei/noapte
  • Junior Suite – 250 lei/noapte/camera
  • Senior Suite – 250 lei/noapte/camera
Totuși, tarifele mai sus menționate nu au incluse și taxa turistică de 1%. Această ofertă este valabilă numai dacă rezervarea se face direct pe site-ul hotelului. Pentru a beneficia de această ofertă, în formularul de rezervare, la „Observaţii”, menţionaţi „Oferta primavara”.

Contact:

Str. Regele Ferdinand, nr. 20, Cluj-Napoca
Telefon:  0732405543
Mail: [email protected]
WebSite: http://www.hoteltransilvaniacluj.ro/