Tehnologia viitorului la Cluj: cum arăt eu în 3D?

de | | 3 Minute

Tehnologia viitorului la Cluj: cum arăt eu în 3D?

Citisem multe lucruri despre tehnologia 3D. Niciodată nu m-am gândit să iau la puricat tot ce am aflat și, cu atât mai mult, nu mi-am rezervat timp să combat faptele cu ipotezele și cu speculațiile până atunci când am fost pusă față în față cu un autentic…om de Neanderthal. Omul se uita la mine, foarte realistic, apoi printr-o minune s-a produs transformarea – el a devenit eu și eu am devenit el. Preț de câteva minute am defilat pe o potecă care data din epoca preistorică și am luat cunoștință cu habitatul strămoșilor noștri. În acele momente s-a produs revelația sublimă: tehnologia 3D ne propune posibilități nelimitate de exprimare și de cunoaștere.

A trecut puțin timp până când am aflat că această tehnologie novatoare a ajuns și în România și este prezentă și în Cluj.
Curiozitatea mi-a activat sinapsele și mi-a aprins imaginația. Cea mai interesantă provocare reieșită din acest amalgam de idei și informații am fost chiar eu.

Cum aș arăta eu în 3D?

Tehnologia viitorului m-a desenat tridimensional, în mărime naturală, cu fidelitate și în detaliu. Alte caracteristici nu am reușit să deslușesc pentru că am simțit briza altui gând cum suflă cu putere în minte și transformă imaginea mea radical: acum sunt tot eu, multiplicată în câteva exemplare demne de admirat, de dimensiuni diferite.
M-am gândit apoi că această reprezentare ieșită din imprimanta specială și construită din pulbere și adeziv seamănă foarte mult cu un portret. Gândul m-a dus și mai departe și m-a făcut să mă întreb: oare ce ar spune Leonardo da Vinci despre grațiosul meu portret din viitor? Cu siguranță l-ar fi intrigat tot procesul și ar fi venit cu idei îndrăznețe nu înainte de a-și face și el un portret în 3D.

Lăsând exercițiile pentru imaginație deoparte, imaginea în 3D este o realitate palpabilă, fiind una din chestiile frumoase care merită făcute într-o viață de omul timpurilor noastre. Experiența și procesul de la început până la rezultatul final vor fi unice. Nu în fiecare zi ți se întâmplă să stai față în față cu un om de Neanderthal, însă față în față cu oamenii care-ți sunt dragi ai ocazia să stai, zilnic, oriunde, oricând.

Tehnologia viitorului la Cluj: cum arăt eu în 3D?

3D la Cluj 

Galeria de portrete poate fi îmbogățită mereu, continuu, cu ceva nou și revoluționar. Din fericire, trăim într-o lume care ne pune la dispoziție posibilități nelimitate, iar un ,,portret” în 3D este și ușor de creat, și accesibil pentru oricine.
În cazul în care curiozitatea devine insistentă și vă întrebați cum arătați tridimensional, 3D Mini Me vă invită să-i faceți o vizită, ca să dezlegați acest mister legat de dimensiuni, forme și aspect. La 3D Mini Me veți găsi nu doar o echipă prietenoasă și profesionistă, ci și locul unde aveți posibilitatea să experimentați limitele tehnologiei viitorului. Și acestea sunt infinit de multe: pe lângă faptul că la 3D Mini Me găsim metode revoluționare de a ne transpune ideile îndrăznețe în practică, avem ocazia să păstrăm fiecare moment frumos, care să ne amintească de persoanele dragi din viața noastră sau cele mai deosebite clipe pe care le-am trăit.

Contact 3D Mini Me: 

Telefon: +40 749 955 748

E-mail[email protected]

Website

Facebook