În câte feluri putem simți printr-un album cu foto statuete 3D

de | | 3 Minute

În câte feluri putem simți printr-un album cu foto statuete 3D 

Care este cea mai profundă iubire de până acum? Ciocolata nu intră în competiție, deși este o dragoste și ea!

Sunt oameni care mereu și-au dorit să poată bea cafeaua în compania mamei. Chiar dacă sunt multe mame care nu sunt fane ale acestei licori magice, dorința de a le avea aproape nu se încadrează în vreo statistică sau în vre-un clasament.

Sunt mulți oameni care doresc ca ei și prietenii să fie nedespărțiți 24 de ore din 24 pentru că-i știut lucru că tovarășii la nevoie se cunosc. În pofida faptului că pot fi enervanți uneori îi iubim, altfel nu ne-ar mai fi prieteni.

Îndrăgostiții își vor iubiții mereu aproape, părinții vor căuta în fiecare moment copiii lor, discipolii vor admira mereu maestrul, iar seria iubirilor profunde nu se termină aici pentru că omul e o specie generoasă în dragoste.

În câte feluri putem simți printr-un album cu foto statuete 3D 

Hmm, și acum să ne imaginăm cum ar fi dacă printr-o adevărată minune toți oamenii pe care-i iubim, momentele speciale, emoțiile și relațiile ar reveni la noi de mai multe ori pe zi, și nu oricum, ci în dimensiunea 3D?!

Cum să fie, ne întrebăm? Fantastic și ..realist la fel cum ne-a părut și lumea Avatar!

În câte feluri putem simți printr-un album 3D

Unde se află acest loc minunat care crează aceste albume de amintiri? Chiar în Cluj, în Iulius Mall. Fiind unicul studio din țară care folosește fotogrammetria și tehnologia revoluționară de imprimare 3D, Mini Me ne invită să creăm propriile miniaturi sau pe cele ale persoanelor dragi, care să dureze în timp.

Cum arată dragostea exprimată în lumea 3D?

Explorarea lumii tridimensionale începe cu o ședință foto! Dar nu cu o ședință foto obișnuită, ci una cu o 100 de camere foto care își eliberează simultan blitz-ul generator de imagini. Din numărul infinit de fotografii care redau orice cută a hainelor, orice expresie insesizabilă a chipului, orice trăsătură frumoasă a corpului este creat un mini model în format 3D.

În câte feluri putem simți printr-un album 3D

Sub lumina unei imprimante de inaltă precizie apare un Mini Me frumos și rupt din…realitate. Din pulbere și adeziv se conturează și se construiește la fel ca în timpurile primordiale, milimetru cu milimetru, un ,,EU” special, un ,,EU” aducător de fericire și de zâmbete inocente sau ștrengare!

În acest mod, un 3D Mini Me este creat pentru a investi cu emoție nu doar evenimentul pe care-l inmortalizează, ci și miile de interacțiuni ulteorioare, amintindu-ne de o ocazie specială, de un moment aparte din viața noastră, de o persoană dragă pe care dorim să o avem mereu aproape.

În câte feluri putem simți printr-un album 3D

În câte feluri putem simți printr-un album 3D? În infinite moduri ne spune galeria de 3D Mini Me și toate, mai ales, reale pentru că indiferent de mărime, fiecare mini ,,EU” e ceea ce iubim noi în moduri diferite, profund și adevărat!

 

Contact: 

Studio 3D Mini Me 

Telefon: 0749 955 748

Website

Facebook

 

Imagini: 3D Mini Me.