Taxi, du-mă unde vreau!

de | | 1 Minute

Taxi, du-mă unde vreau!

„Ambalează motoru’ și apasă accelerația, mai repede, mai repede, că nu vreau să pierd avionu’/trenu’/șansa vieții!”

Meseria de taximetrist e subapreciată și generează multe stereotipuri negative. Nu de puține ori, destinul tău a fost în mâinile unui taximetrist, în drumul spre interviul jobului de vis, în fuga spre trenul ce merge în Vamă, la inaugurarea noului local din cartier, în drumul lung spre casă după ce ai exagerat cu băutura în club sau spre spital, în drumul spre vindecare.

Motivele pentru care suni la taxi sunt diverse, la fel ca și poveștilor oamenilor care urcă în mașină, spunând destinația în care vor să ajungă. Uneori se întâmplă ca nici detaliul ăsta să nu îl știi, unde ești și încotro te îndrepți? Pentru că depindem unii de alții, este necesar să existe respect reciproc.

Taximetriștii sunt uneori psihologi, șoferi de raliu, politicieni, profesori, ghizi turistici sau prieteni. Câte povești interesante au adunat de-a lungul orelor colindând orașul, câte lacrimi și zâmbete a găzduit bancheta din spate, temeri și vise, agitație sau tăcere deplină.

Cine e cel care te duce la destinație, în mâna căruia îți încredințezi destinul? E un om în primul rând, ca și tine de altfel. Un om care are atestat pentru meseria asta, care își dă programul peste cap și înfruntă drumurile, agitația și pericolele din trafic pentru a te duce în siguranță la destinație.

Daniel Taxi încearcă să îți facă cât mai confortabil drumul spre destinația dorită. Siguranța și adaptabilitatea spre cerințele clienților au menținut firma în topul preferințelor clujenilor pentru taximetrie.