Speranța este tot ce ne-a mai rămas | Concurs „Cum va fi lumea după Covid-19?”

de | | 2 Minute

Speranța este tot ce ne-a mai rămas

Încep prin a spune că „lumea după COVID-19 ” va fi mai bună, oamenii o să aprecieze mai mult libertatea pe care o aveam înainte de această pandemie. În perioada în care stăm în izolare avem mai mult timp pentru noi înșine și pentru familiile noastre, fapt care ne va ajuta după COVID-19 să prețuim lucrurile din jurul nostru. O să învățăm să ne facem mai mult timp pentru persoanele și lucrurile care chiar contează cu adevărat pentru noi, o să fim alături de prietenii pe care nu i-am văzut în această perioadă.

Consider că o să apreciem orice gest mărunt, orice plimbare pe care o să o facem. Lumea după Covid-19 o să fie schimbată în bine din perspectiva oamenilor, însă din punct de vedere economic o să fie rău, fiindcă multe persoane o să aibă de suferit. Lumea întreagă o să sufere o criză, datorită lipsei banilor și fiindcă mulți oameni o să rămână fără locuri de muncă. Din acest punct de vedere, spun că o să traversăm o perioadă grea pentru care trebuie să fim pregătiți atât psihic, cât și financiar să facem față.

În continuare ne vom bucura de libertatea redată, însă cu mici rețineri fiindcă nu toți oamenii o să își permită după covid-19 să meargă în vacanțe sau să meargă la cumpărături cum făceau odată. După terminarea acestei pandemii trebuie să fim cumpătați financiar până când lucrurile se vor redresa.

În concluzie, lumea după COVID-19 o să fie atât bună, cât și grea, depinde din ce punct de vedere o privești și depinde de personalitatea fiecărei persoane. Dacă ești o persoană care se mulțumește cu un strict necesar, o să fii o persoană fericită , fiindcă preferi să te bucuri de libertatea de a ieși din casă. Însă dacă ești o persoană care se adaptează greu cu noile condiții, o să ai puțin de suferit. Viața după acest ”haos” o să fie exact după cum am regândit noi toate lucrurile în timpul stat în izolare. Tot ce trebuie să facem este să avem speranță și răbare, iar lucrurile se vor aranja în timp .

Autor: Roxana Tric


Articol înscris în Concurs Articole: „Cum va fi lumea după COVID-19?” | Clujul scrie.
Avem premii generoase de la partenerii noștri:

Detalii despre premii găsiți aici. Așteptăm cu drag articolele voastre » perioada de înscriere este 2 – 19 aprilie 2020Toate articolele înscrise în concurs pot fi găsite aici: Concurs Clujul Scrie.