Concurs Articole: „Cum va fi lumea după COVID-19?” | Clujul scrie

de | | 4 Minute

Cum va fi lumea după COVID-19?

Este una dintre întrebările care ne frământă, probabil, pe mulți dintre noi. În izolare și distanțare socială, simțim mai mult ca oricând nevoia să fim aproape unii de alții. Așa s-a născut ideea acestui concurs de articole. Ne-am propus ca în această perioadă să vă mai luăm mintea de la griji și anxietăți, să vă aducem prin căsuța online câte un strop de frumos și vești (relativ) bune. Ne-am decis, însă, că este momentul oportun să vă oferim și un cadru de exprimare, să împărtășim astfel unii cu ceilalți viziuni asupra viitorului – apropiat sau îndepărtat. Așadar, cum credeți că va fi lumea după Covid-19? 

Cu premii generoase, ni se alătură în acest demers oameni frumoși – afaceri locale care continuă să se implice în comunitate, în ciuda dificultăților pe care le întâmpină și ei în această perioadă. Au răspuns inițiativei noastre cu entuziasm și promptitudine, motiv pentru care le mulțumim din suflet: Bronto, Big Belly, BW Photo Booth, Chiromedica Health & Wellness Center, Euroma Sport, Samsara Earth Food Delivery și The Guild Hall.

Cum puteți participa la concurs? | Regulament

 • Tema concursului este „Cum va fi lumea după COVID-19?”, iar perioada de înscriere este 2 – 19 aprilie 2020.
 • Articolele înscrise în concurs vor avea minim 300 de cuvinte. Titlul va fi ales de participanți și trebuie menționat fie în documentul trimis, fie specificat separat în e-mailul de înscriere.
 • Conținutul articolelor trebuie să aibă legătură cu tema generală propusă de noi, fără a se rezuma exclusiv la aceasta. Apreciem originalitatea și creativitatea.
 • Articolele vor fi trimise la adresa de e-mail [email protected] . Vor fi publicate pe site-ul Cluj.com în ordinea primirii lor, vor putea fi găsite în rubrica: Concurs „Clujul scrie” și vor fi, de asemenea, promovate pe pagina de Facebook Cluj.com – Ghid Local.
 • Câștigătorii vor fi desemnați în perioada 20 – 22 aprilie 2020. Clasamentul va fi alcătuit din 3 articole câștigătoare (locul I, II și III). Fiecare câștigător își va alege câte un pachet de premii, în ordinea locului din clasament, în funcție de nevoile și preferințele personale. Later Edit: Câștigătorii vor fi anunțați joi, 30 aprilie 2020. Organizatorii vor anunța individual fiecare participant de această modificare. 
 • Modalitatea de jurizare: articolele câștigătoare sunt alese în funcție de voturile individuale primite din partea membrilor juriului. În urma votării individuale, va avea loc o dezbatere comună pentru stabili clasamentul final. Juriul este format din membrii echipei Cluj.com, alături de câțiva reprezentanți ai partenerilor implicați în această campanie.

IMPORTANT: vă rugăm să parcurgeți Regulamentul Oficial și complet al concursului. Îl puteți găsi AICI.

Care sunt premiile? 

Am grupat premiile oferite de partenerii noștri în trei pachete simpatice, căci vom avea trei câștigători. În ordine aleatorie, cele trei pachete cu bunătăți sunt cele de mai jos. Sperăm ca acestea să vină ca o încurajare să vă așterneți gândurile într-un document digital, să le împărtășiți cu cei din comunitatea clujeană și să explorăm împreună.

Pachet „Sănătate la pachet” 

Ne gândim toți la sănătate în această perioadă, așa că premiile oferite de partenerii noștri pică la țanc. Unul dintre câștigători va primi așa:

 • Chiromedica Health & Wellness Center oferă un program de nutriție personalizat pentru creșterea imunității (online pe platforma proprie de gestionare a videoconferințelor).
 • Samsara Earth Food Delivery completează pachetul cu un voucher de 100 lei pentru delicioasele lor preparate. Acestea sunt ambalate doar în materiale regenerabile și compostabile, iar livrarea se face cu biciclete sau mașini electrice.
 • Euroma Sport ne amintește că și mișcarea este importantă și oferă o pereche de gantere cu suprafața cauciucată (culoare verde, 3 kg / bucata).

Premii Cum va fi lumea dupa covid-19

Pachet „Până ne-ntâlnim, grădinărim!”

Inevitabil ne gândim la evenimentele planificate pentru acest an și sperăm ca lucrurile să revină la normal. Între timp, vă încurajăm să vă îngrijiți de un nou sau vechi hobby…

 • BRONTO vine în întâmpinarea pasionaților de grădinărit (sau a celor tentați să înceapă astfel de activități) cu un voucher în valoare de 400 lei. Câștigătorul va putea comanda unelte sau utilaje de grădinărit de pe platforma online a magazinului, cu livrare la domiciliu.
 • BW Photo Booth vine cu un premiu care ne încurajează să prețuim evenimentele speciale alături de oamenii dragi. Unic în Transilvania, BW Photo Bus va putea fi închiriat cu un voucher de discount în valoare de 400 lei! Despre magicul minibus care salvează amintiri prețioase, puteți afla pe cabinefoto.ro. Iar în plină acțiune, îl puteți admira aici » youtu.be/rj7fULQGlJM.

Premii Concurs Articole

Pachet „Hrană pentru corp și minte”

Inevitabil, se instalează rutina – ceea ce poate fi și un lucru pozitiv. Pentru momentele în care vă doriți ceva nou sau pur și simplu altceva, avem alți doi parteneri foarte implicați în comunitate în această perioadă:

 • Big Belly Cluj oferă un voucher în valoare de 200 lei pentru mâncarea comandată prin serviciul de livrare la domiciliu. Un scurt reminder aici: nu uitați de campania lor: Meniu la Datorie.
 • The Guild Hall ne amintește că și hrana pentru minte este importantă, iar pe când lucrurile vor reveni la normal, câștigătorul acestui pachet se va putea bucura de un abonament Journeyman » 8 intrări gratuite ce pot fi folosite și pentru prieteni și 10% reducere la jocurile cumpărate de la ei.

Premii Concurs Articole 2

Așteptăm articolele voastre cu drag și curiozitate!
Cluj.com