Spectacolul concert Serena in X-tremis din nou în program

de | | < 1 Minute

Spectacolul concert Serena in X-tremis din nou în program

Spectacolul concert Serena in X-tremis de Stephanie Robinson şi Theodore Shank, regia: István Albu, va reintra în programul Teatrului Maghiar de Stat Cluj. Reprezentaţiile vor avea loc vineri, 10 și miercuri, 22 octombrie, ora 20.00, în Sala Mare. Spectatorii prezenţi la Zilele Culturale Maghiare au putut participa la concertul, cu piese din coloana sonoră a spectacolului, pe care protagoniștii l-au pregătit special pentru eveniment.

Serena in X-tremis se adresează în special generaţiei tinere, fiind o versiune modernă a contractului pe care Faust îl face cu Mefisto, doar că, omul de azi îşi vinde sufletul nu pentru tinereţea veşnică, ci pentru succes. Tânăra și talentata Serena, protagonista spectacolului, cunoaşte într-un interval foarte scurt atât bucuria ameţitoare a succesului unui star mediatizat, cât şi destrămarea tuturor iluziilor. Muzica live din spectacol este interpretată de formația Loose Neckties Society, alcătuită din actorii Teatrului Maghiar.

„Cred că, în societatea de azi, este foarte greu să te realizezi ca individ. În general, se pierd foarte multe talente și idei. Pentru mine, Serena vorbește mai degrabă despre ceea ce-l face pe om să renunţe la credinţă” – declara regizorul István Albu.

Biletele pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Teatrului (tel. 0264-593468), între orele 10.00-13.00 şi 16.30-18.30, sau online de pe site-ul www.biletmaster.ro.