Simte spiritul Crăciunului și al Anului Nou cu Hotel Transilvania!

de | | 2 Minute

Spiritul sărbătorilor de iarnă se simte peste tot în oraș. Vitrinele sunt împodobite cu crenguțe de brad, iar la geamurile caselor se zăresc luminițele colorate. Hotelul Transilvania îmbracă hainele de sărbătoare și este pregătit pentru a-i întâmpina pe clienții dornici să se cazeze în această veche unitate hotelieră și, totodată, renumită pentru calitatea serviciilor sale.

În aceste zile friguroase în care toți așteptăm cu emoție venirea Crăciunului și trecerea în Noul An, turiștii veniți la Cluj-Napoca sunt dintre cei mai norocoși. Luând la pas străzile centrale, turiștii vor afla legendele vechiului Cluj, vor privi clădirile și vor respira aerul târgului de altădată. Toate îi vor conduce să poposească în hanul de odinioară, metamorfozat în hotel, situat astăzi pe cea mai veche stradă a urbei, strada Regele Ferdinand.

În anii 1870, hotelul se numea „Regina Angliei”, apoi „Transilvania” și „Vlădeasa”. Numele hotelului „Regina Angliei” apare și în cunoscuta carte „Dracula” a scriitorului irlandez Bram Stoker. Potrivit istoricilor, hotelul a constituit sursă de inspirație pentru scriitorul Bram Stoker.

Cazați la Hotelul Transilvania care se află „în buricul târgului”, turiștii vor avea acces foarte rapid la Târgul de Crăciun ce se găsește, în aceste zile, în plină desfășurare.

În căsuțele din Piața Unirii, meșterii locali au pregătit decorațiuni de Crăciun, îmbrăcăminte și accesorii efectuate doar manual și multe alte surprize. Mirosul de cozonac și vin fiert se simte în aer și te îmbie să guști din toate bunătățile, iar pe scena amenajată în piață sunt așteptați soliști ai Operei Naționale din Cluj-Napoca și mulți alții!

hotel transilvania revelionCa o punte ce leagă trecutul legendar de un oraș dinamic și plin de viață, Hotelul Transilvania adună pe toți cei care iubesc legendele, dar și prezentul, într-un moment special, la cumpăna dintre ani. Aici s-au conceput din timp oferte de sezon care să contribuie la atmosfera de bucurie specifică acestei perioade, meniuri cu preparate delicioase ce includ platouri, ciorbe, fel principal, desert și băuturi.

E vorba de un răsfăț culinar care trece dincolo de mâncare și te îmbie să te așezi la masă, să te veselești alături de oamenii dragi. Revelion sau micro revelion, familie, prieteni sau colegi, meniuri clasice sau tradiționale, toate se îmbină armonios în acest sezon, cu puțin ajutor din partea Hotel Transilvania.

Pentru ofertele de Revelion și Micro Revelion, meniurile disponibile, puteți afla mai multe de la Recepția Hotel Transilvania, sunând la numărul de telefon: 0040 264 594 429 sau trimițând un e-mail pe adresa [email protected]