Sărim din rutină la Jumping House | Idee de petrecere a timpului liber

de | | 3 Minute

Acum poți să exersezi tehnici de snowboard sau skateboard pe trambuline la Jumping House

Cum obișnuim să explorăm orașul altfel, am tras o fugă până la Jumping House și am aflat că au multe noutăți pentru pasionații de sărituri. Cea mai nouă atracție sunt bouncing boards, plăci pe care să-ți exersezi tehnicile de snowboard sau skateboard. Când ajungi pe pârtie sau în skatepark vei avea experiență și te vei face mai puțin de râs în fața prietenilor. Pe lângă placă, la Jumping House am găsit și alte activități fun: sărituri pe trambulinele clasice sau olimpice, peretele de cățărare, spider wall, traseul Ninja, coșuri de baschet sau groapa de bureți.

jumping house

Universul Cirque Du Soleil pe trambuline

Începând cu luna martie la Jumping House se organizează cursul “Jump like a Cirque du Soleil pro”, un curs de sărituri acrobatice cu Ciprian Vereș. Pe Ciprian îl recomandă cei 10 ani de experiență ca artist acrobat în cadrul spectacolului Corteo din cadrul Cirque du Soleil, alături de care a avut peste 3500 de reprezentații în toată lumea. În prezent, Ciprian s-a restabilit în Cluj și vrea să împărtășească din abilitățile lui cu tinerii pasionați de sărituri și acrobații.

jumping house

Când ne putem bucura de noile experiențe?

Programul general de acces la Jumping House este de luni până vineri între 14.00 și 21.00 pentru persoanele peste 7 ani. Sâmbătă și duminică programul este de la 10.00 la 21.00. De luni până duminică în intervalul 19.00-21.00 sala este deschisă doar pentru persoane peste 14 ani.

O altă veste bună de la Jumping House se adresează familiilor cu copii mici. De acum, părinții vor putea veni cu copiii cu vârste între 3 și 7 ani la sărit în fiecare luni de la 17 la 18, miercuri de la 16 la 17 sau în weekend de la 10 la 11 dimineața. Părinții pot sări și ei dacă au energie, sau îi pot lăsa pe cei mici supravegheați de staff-ul simpatic din sala de trambuline.

jumping house

Experiența online de rezervare

Odată cu volumul tot mai mare de vizitatori, Jumping House a optimizat și experiența de rezervare. De acum se pot face rezervări de grup, de la 1 până la capacitatea maximă a sălii, în funcție de disponibilitate. Și pentru că tot vrem să salvăm hârtie, acordul de participare va fi semnat digital, direct pe site sau pe tabletele de la recepție. Dacă vrei să sari direct, completează acordul pe site.

rezervari online parcul de trambuline

Pentru minori, acordul trebuie semnat de părinte/tutore, acesta putând completa online acordul în numele copilului, iar copiii care deja se descurcă singuri cu mijloacele de transport în comun din oraș, pot merge neînsoțiți la sărit.

parc de trambuline cluj

De ce se recomandă și adulților?

Dacă te întrebi, Jumping House nu este doar pentru copii. Adulții pot veni la sărit, ba chiar este recomandat. Este bine de știut că 10 minute de sărit ard calorii cât pentru 30 de minute de alergare. Desigur, într-un mod mult mai distractiv. Dacă nu ne credeți pe cuvânt, trebuie să încercați!

Companiile pot închiria sala integral pentru teambuilding-uri sau alte evenimente: o ședință foto inedită sau un eveniment organizat pentru copiii angajaților fiind doar două dintre ele. Este o experiență energizantă și relaxantă în același timp, din care cu siguranță nu pleacă nimeni acasă cu fruntea încrețită.

Tarifele de acces la Jumping House pot fi văzute pe site. Timpii de sărit încep la fix și la și jumătate. Îți recomandăm să sosești cu aproximativ 15 minute mai devreme pentru a evita formarea cozilor și reducerea timpului de sărit.

Am aflat că Jumping House pregătește noi surprize, așadar vom sta cu ochii pe ei în perioada următoare și vă dăm de știre!