Saloane infrumusetare Cluj

de | | 2 Minute

Saloane infrumusetare Cluj

Vrei sa te simti cat mai frumoasa? Afla ce au de oferit saloanele de infrumusetare din Cluj si, inainte de marele eveniment, acorda-ti timp special doar tie! In rubrica Nunta si Botez iti recomandam cele mai profesioniste servicii de infrumusetare!

Fiecare femeie trebuie sa se simta speciala si deosebita, nu doar in ziua nuntii ei, ci in fiecare zi! In cele mai deosebite momente, puteti apela cu incredere la specialisti in domeniu!

Prin intermediul rubricii Nunta si Botez lansata de curand, Cluj.com va recomanda acele saloane de infrumusetare in care va veti (re)descoperi frumusetea!

Make-up Madalina Petcu

Machiajul pe care ti-l propun, in calitate de make-up artist, este unul caracterizat de originalitate si unicitate, ales in functie de natura evenimentului. Este un machiaj adaptat personalitatii clientelor astfel incat sa reflecte cat mai bine emotiile si specificul acelui moment important din viata lor.

Mai multe informatii despre Make-Up Madalina Petcu puteti afla aici sau accesand pagina lor oficiala.

machiaj make-up cluj (18)

Salon Ciao Bella

Exista acei stilisti care reusesc dintr-o privire sa te cunoasca, sa stie ce o sa-ti stea bine si ce o sa-ti placa. Acei stilisti pe mana carora te lasi fara sa te gandesti de doua ori. Acei stilisti la care ai putea sta o zi intreaga pe scaun sa te relaxezi.

Mai multe informatii despre Make-Up Madalina Petcu puteti afla aici sau accesand pagina oficiala.

ciao bella cluj