Sali evenimente Cluj Napoca

de | | 3 Minute

Sali evenimente Cluj Napoca

Orice eveniment important din viata voastra merita un spatiu special de desfasurare. De la sali accesibile, la sali luxoase, in aceasta rubrica gasesti cele mai atractive sali evenimente Cluj Napoca

Pentru nunta dvs, va doriti o sala de evenimente deosebita, una care sa reflecte gusturile dvs personale in materie de design si amenajari, dar care sa se preteze la perfectie si numarului de invitati pe care urmeaza sa-i aveti.

Fie ca va doriti o sala accesibila si cu bun gust, numai buna pentru un eveniment intr-o atmosfera intima, fie ca preferati luxul si maiestuozitatea unei sali generoase sau sunteti adeptul unui eveniment desfasurat in atmosfera traditionala a unui restaurant rustic, ati ajuns la locul potrivit. In sectiunea Sali de evenimente de pe cluj.com, sectiune special dedicata evenimentelor importante din viata dvs, gasiti o diversitate de sali evenimente, potrivite oricaror gusturi.


Hotelul New Cristal 

Hotelul New Cristal va ofera cea mai buna locatie pentru organizarea de conferinte sau intalniri de afaceri. Restaurantul, sala de conferinte, terasa si barul nostru va stau la dispozitie.

restaurant new cristal cluj


Restaurant Hotel Onix

Restaurantele din cadrul hotelului va stau la dispozitie pentru servirea mesei sau pentru organizarea unor evenimente de amploare. Pe timpul verii, terasa hotelului este o oaza de liniste oferita clientilor nostri.

onix hotel restaurant cluj
Restaurantul Hotelului Sun Cluj

Cu o capacitate de 50 de locuri, poate gazdui atat intalniri de afaceri cat si mici evenimente ce vor fi completate de preparate astfel concepute pentru a satisface si cele mai exigente cerinte.
restaurantul hotelului sun cluj


Cupola Ballroom – Golden Tulip Ana Dome Cluj

Cupola Ballroom este locatia ideala pentru un eveniment de pana la 300 de persoane. Aspectul inedit este asigurat de un design avangardist, peretii de sticla neagra amornizandu-se perfect cu aspectul modern al hotelului.

golden tulip ana dome cluj


Grand Hotel Napoca 4*
va pune la dispozitie cele 5 saloane de restaurant pentru celebrarea de nunti, botezuri, aniversari sau banchete integral renovate si clasificate la standarde de 4*.

atrium restaurant cluj


Salonul Heltai Gaspar – Hotel Agape

Cu o capacitate de 80-100 de locuri, Salonul Heltai Gaspar va ofera eleganta si, mai ales, mancaruri cu specific international, fiind ideal pentru organizarea unor nunti, intalniri si petreceri de mari dimensiuni.

salon heltai gaspar agape cluj

 

AKANTUS Restaurant, simply elegant – Ramada Hotel Cluj
Alegeti AKANTUS Restaurant pentru o experienta culinara deosebita, intr-o atmosfera moderna, de o eleganta discreta! Restaurantul dispune de o capacitate de pana la 200 de persoane.

ramada hotel akantus

Sala de nunti Acimboldo – Hotel Paradis
Cu o capacitate de 130 de persoane, intr-o ambianta de stil si rafinament, lumina si culoare, sala de nunti Arcimboldo este locul perfect pentru o Nunta ca in Paradis.

arcimboldo hotel paradis cluj