Hotel Restaurant New Cristal

Postat în: Sali evenimente

Hotel Restaurant New Cristal Cluj Napoca

Hotelul NEW CRISTAL va ofera cea mai buna locatie pentru organizarea de conferinte sau intalniri de afaceri. Restaurantul, sala de conferinte, terasa si barul nostru va stau la dispozitie.

Prin serviciile sale de cea mai inalta calitate oferite intr-o ambianta calda, Hotel NEW CRISTAL va face sa va simtiti minunat, asa cum meritati!

Restaurantul Hotelului NEW CRISTAL cu o capacitate de 40 de locuri va ofera o gama de mâncãruri a la carte românesti regionale si preparate din bucãtãria internationalã, într-un cadru elegant sau festiv.

Restaurantul Hotelului NEW CRISTAL va sta la dispozitie pentru organizarea evenimentelor indiferent de natura acestora.

Capacitatea restaurantului este de 60 de locuri dotat cu aer conditionat. Va consiliem de asemenea si in ce priveste organizarea evenimentului, aranjamentele, sonorizarea astfel incat dumneavoastra sa fiti mai mult decat multumiti si satisfacuti de serviciile Restaurantului Hotel NEW CRISTAL.

Despre Hotel New Cristal

Hotelul NEW CRISTAL va ofera locuri in camere duble, single si apartamente de lux. Camerele beneficiaza de acces internet, telefon international, TV, mini-bar.
Prin serviciile sale de cea mai inalta calitate oferite intr-o ambianta calda, Hotel NEW CRISTAL va va face sa va simtiti minunat, asa cum meritati!