Proiectul Maurer Panoramic – în ce stadiu sunt lucrările?

de | | 3 Minute

O nouă fază de execuție pentru proiectul Maurer Panoramic

Cel mai nou concept de acest tip, proiectul Maurer Panoramic aduce în Cluj-Napoca un altfel de locuințe, moderne și echipate cu dotări de ultimă generație. Amplasat în zona centrală a Clujului locuințele Maurer Panoramic reprezintă opțiuni avantajoase pentru persoanele care se orientează la avantaje pe termen lung. Apartamentele acestui mare dezvoltator imobiliar sunt cu adevărat inovatoare și aduce standarde de ultimă generație a locuințelor din Cluj-Napoca.

Retehnologizarea proiectului inițial

Procedurile de implementare a unui astfel de proiect au determinat proceduri de retehnologizare pentru proiectul Maurer Panoramic. În conformitate cu noile tendințe de la nivel mondial, Maurer Panoramic păstrează direcția inovatoare în crearea acestui proiect. În prezent, echipa Maurer Panoramic Cluj ne anunță că aceste demersuri s-au încheiat și că proiectul se desfășoară într-o fază nouă.

proiectul Maurer Panoramic

Un proiect rezidențial altfel

Proiectul rezidențial din Piața Abator a fost îmbunătățit prin soluții tehnice de ultima generație pentru a spori gradul de confort al proprietarilor. Oferind un standard de viata superior, Maurer Panoramic a devenit un reper la nivelul construcțiilor de mare înălțime din România.

proiect Maurer

Faza de execuție va continua, urmând noile coordonate tehnice. Colaborarea prielnică cu Terratest Geotehnic SA a asigurat dezvoltarea proiectului până în stadiul actual.Totuși, următoarea etapă va fi coordonată în colaborare cu SBR Soletanche Bachy Fundatii SRL.

proiectul Maurer Panoramic

Materiale premium

Maurer Imobiliare Cluj mulțumește clienților pentru înțelegerea de care au dat dovadă. Totodată, anunță că va depune toate diligențele necesare pentru respectarea termenelor de predare, asumate prin contracte. De aceea, se implică activ la atât în lucrările susținute.

proiect Maurer

Astfel, începând din aceasta vară, lansează un showroom în care vor fi expuse materialele utilizate la finisarea apartamentelor. Clienții pot astfel să vadă materialele și să se mențină la curent cu stadiul de construcție al viitoarei locuințe. Showroom-ul va fi inaugurat chiar pe șantierul proiectului.

Proiectul Maurer Panoramic este dezvoltat de Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai remarcabili dezvoltatori imobiliari din România, cu 13 ani de experiență ȋn domeniu. Maurer Panoramic are o locație excelentă, în zona centrală a orașului Cluj-Napoca. Clădirea va avea o arhitectură impresionantă și va deveni un punct de reper pentru comunitate, iar facilitățile moderne și finisajele premium vor defini un nou standard de viață și de locuire.

Contact

? 0784 441 111
? www.maurerpanoramic.ro
? parterul Iulius Mall | str. Lalelelor, nr. 14 (vis-a-vis de șantier)

*imaginile sunt cu titlu de prezentare