Maurer Panoramic Cluj – proiectul inovator pentru locuințe de lux

de | | 3 Minute

Vrei să locuiești sau să investești într-un apartament de lux, în centrul Clujului?

Maurer Panoramic Cluj este proiectul de ultimă oră al unuia dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din tară, Maurer Imobiliare. Proiectul Maurer Panoramic  se adresează tinerilor de succes și investitorilor inspirați.

Clădirea Maurer Panoramic va fi situată foarte aproape de centrul istoric și de zonele de birouri. Chiar și posibilitățile de divertisment sau de shopping din apropiere vor fi diverse. Zona este în proces de reabilitare, așa că nu te vei plictisi aici. Cu cele 5 niveluri de parcări și câte două ascensoare pentru fiecare corp de clădire, economisești timp și trăiești fără griji. Te poți relaxa privind apusul de pe terasa generoasă și, ca să personalizezi spațiul așa cum îți dorești, îți oferă finisaje la cheie. Materialele de foarte bună calitate crează un design interior excepțional. Se pot oferi numeroase variante de suprafețe și compartimentări pentru apartamentul tău, deci poți alege exact ceea ce ți se potrivește.

Siguranţa investiţiei şi stabilitate financiară

Cluj-Napoca este un important centru cultural, studențesc, medical și de business, aflat în continuă ascensiune. De aceea, acest proiect premium, situat într-o zonă centrală a orașului, oferă stabilitate și recuperarea rapidă a investiției. Mai mult, brandul Maurer Imobiliare și materialele de cea mai bună calitate, aduc un plus de valoare investiției dumneavoastră. Decizia de a achiziționa un apartament sau un spaţiu de birou în această clădire – indiferent dacă doriţi să investiți sau să locuiți aici – este o alegere inspirată, cu beneficii sigure.

De ce să alegeţi Maurer Panoramic ?

Localizarea proiectului: aproape de ceea ce contează

Proiectul Maurer Panoramic este foarte aproape de centrul vechi, ȋntr-o zonă ȋn care ȋncepe un amplu proces de modernizare. De aici se poate ajunge rapid la sediile marilor companii, la shopping sau la diferite restaurante. Clădirea va fi amplasată la câteva minute de instituțiile publice, iar până la Aeroportul Avram Iancu sunt 15 minute de condus. La finalul procesului de reabilitare a zonei, în imediata vecinătate a proiectului va exista un mall, clădiri de birouri, precum și zone de relaxare.

Clădire emblematică

Clădirea Maurer Panoramic Cluj va avea înălțimea de 74 metri, 23 de niveluri supraterane și 5 niveluri de parcări subterane. Cele două corpuri de clădire vor beneficia, fiecare, de câte două ascensoare de mare viteză. Spaţiul comercial de la parterul clădirii şi birourile de la mezanin completează oferta de 302 apartamente, cu 2, 3 şi 4 camere. Cu fațadă ventilată, finisaje din sticlă, elemente decorative iluminate, va fi cea mai înaltă și spectaculoasă clădire din zonă, oferind o panoramă superbă asupra orașului. Maurer Panoramic va contribui la aspectul zonei centrale. De asemenea, va deveni un punct de reper pentru clujeni şi un motiv de mândrie pentru proprietari.

Maurer Imobiliare Maurer Panoramic Cluj

Confortul dumneavoastră: Dotări moderne și finisaje premium

Proiectul Maurer Panoramic a fost conceput astfel încât să ofere un grad sporit de confort. Apartamentele din clădirea Maurer Panoramic se predau finisate la cheie, cu materiale de ȋnaltă calitate, selectate de către client. Apartamentele vor beneficia inclusiv de: încălzire ȋn pardoseală, parchet triplu stratificat, obiecte sanitare încastrate, placare cu gresie și faianță calitatea I, sistem de prevenire şi stingere a incendiilor, videofon, aer condiționat, sistem de control de tip „Smart Home”. Toate acestea, alături de intimitatea apartamentelor şi terasele spațioase, satisfac cele mai exigente cerințe, în ceea ce privește confortul.

Dezvoltator de ȋncredere

După 12 ani de activitate, desfășurată cu profesionalism și responsabilitate, Maurer Imobiliare are mii de clienți mulțumiți, este prezent în 5 orașe, cu 7 proiecte dezvoltate și peste 6400 de apartamente predate.

În 2006, atunci când primul proiect al Maurer Imobiliare începea să capete contur, ȋn faţă i se deschideau două drumuri: cel al excelenței imobiliare – al posibilității de a contribui la dezvoltarea orașelor din România – și cel al implicării sociale. Pentru că ne doream un altfel de „acasă”, am reușit, împreună cu cei s-au alăturat cauzei noastre, să arătăm că şi ȋn Romania există oameni care pot să facă diferența şi că dorința de a oferi un viitor mai bun trece dincolo de orice greutate sau prejudecată.

Viața la înălțime!

Prioritatea noastră este aceea de a ajuta oamenii să se bucure de un stil de viață cât mai bun. Confortul dat de apropierea tuturor punctelor de interes, satisfacția de a beneficia de dotări moderne și de finisaje premium , siguranța dată de un brand de încredere, mândria de a beneficia de un proiect de lux, relaxarea atunci când admiraţi apusuri superbe, toate acestea vă susţin să trăiţi viaţa la ȋnălţime.

Maurer Panoramic Cluj

Puteți vizita oricând şantierul proiectului, ȋn Cluj-Napoca, Piața Abator, nr. 1.
Pentru orice fel de informații sunaţi la numărul de telefon: 0784 441 111 sau scrieți la adresa de email: [email protected].