Ce preparate culinare exotice găsim la restaurante?

de |

Ce preparate culinare exotice găsim la restaurantele clujene? | #ClujulDelicios

Din când în când, ne place să explorăm orașul nu doar la pas, admirându-i arhitectura, rătăcind pe străzi sau participând la evenimente, ci și explorându-i aromele. Clujul culinar ni se dezvăluie cu surprize savuroase, curiozități de pe meleaguri străine și armonii gustoase între rețete internaționale și preparate locale.

Pentru acele momente când vrem să ne oferim un răsfăț exotic, restaurantele clujene ne îmbie cu tot felul de preparate culinare exotice. Am căutat prin meniuri, ne-am bucurat papilele gustative, vă prezentăm mai jos cam 8 specialități, dar așteptăm și recomandările voastre de preparate culinare exotice sau cel puțin inedite care pot fi găsite prin Cluj!

Tartar de ton și lup de mare cu piure de avocado @ 25th Downtown Flavours

Tartar de ton si lup de mare cu piure de avocado 25th

Preparate Tandoori și curry tradiționale @ Gandhi (restaurant indian)

Paella Riojana » paella cu carne și chorizo: orez gătit cu supă de pui, „chorizo”(cârnați cu boia afumată), piept de pui, ardei copt, ceapă, usturoi, șofran @ Casa Vega Cluj.

Antricot de vită sud-americană la piatră – prepararea se face personal de către client, după preferințe. Garnitura este la alegere: bărcuțe de cartofi cu smântână, cartofi aurii, legume asortate, etc. @ Restaurant Toledo

Gobi Manchurian with Rice – Conopidă pane, sos picant de Manciuria și orez cu lapte de cocos @ Nomad Gastro Pub

gobi manchurian nomad gastro pub

Pui Tandoori autentic, marinat cu amestec de condimente naturale, respectând rețeta tradițională a unui preparat Tandoori @ Indigo

puiul tandoori indigo

Linguine fructe de mare @ Restaurant Sinaia

Nigiri cu ton @ The Office Wine Bar