Magia sărbătorilor cu Samsara: Crăciunul și Revelionul într-un loc special!

de | | 3 Minute

Magia sărbătorilor cu Samsara: Crăciunul și Revelionul într-un loc special!

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar la Samsara, suntem în toiul pregătirilor pentru două evenimente de neuitat: Cina din Ajunul Crăciunului și Cina din Seara de Revelion. Este momentul în care atmosfera magică a sărbătorilor se îmbină perfect cu bucatele alese și muzica live. 

Acest articol este realizat de prietenii noștri de la Samsara, restaurant vegetarian și vegan din Cluj-Napoca, unde ingredientele locale, naturale și sezoniere ocupă locul principal în meniu.

🎄 Cina de Crăciun la Samsara alături de Anca Jilovan la Harpă – 24 Decembrie, orele 18:00 – 20:00 

În Ajunul Crăciunului, te invităm la o masă festivă alături de cei dragi, unde preparatele gustoase se îmbină cu atmosfera călduroasă și prietenoasă marca Samsara. Te așteptăm să savurezi un meniu special vegetarian sau vegan, creat cu grijă pentru a aduce bucurie inimii tale. Cu muzica fermecătoare a harpei interpretată de talentata Anca Jilovan, veți fi purtați într-o lume de poveste, unde gusturile rafinate se îmbină perfect cu notele muzicale.  

Pentru a vedea opțiunile disponibile pentru cina de Crăciun și a vă achiziționa biletul, vă invităm să dați click aici pentru Varianta 1, sau aici pentru Varianta 2. Diferența față de Cina Crăciun Varianta 1 este că aceasta este asociată cu șampanie. Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim o seară memorabilă, plină de bucurie și bunătăți gastronomice.

💚 Cina de Revelion alături de Jazz ‘n’ Tonic – 31 Decembrie, orele 19:00 – 21:00 Magia Sărbătorilor cu Samsara Crăciunul și Revelionul într-un Loc Special! (4)

Pentru noaptea dintre ani, am pregătit o experiență culinară unică, subliniată de o poveste impresionantă alcătuită din 10 preparate alese cu grijă, fiecare asociat cu o băutură non-alcoolică, Prosecco sau Șampanie. În plus, atmosfera va fi întreținută de Jazz ‘n’ Tonic Duo, formată din Casiana Lazăr la voce și Dima Belinski la pian. 

Ambianța primitoare marca Samsara și meniurile noastre speciale sunt pregătite să transforme aceste momente în amintiri de neuitat. Regăsiți aici, sau aici, opțiunile disponibile pentru cina de Revelion, diferența dintre ele constă în faptul că varianta a 2-a este asociată cu șampanie. Vă așteptăm cu drag să încheiem împreună acest an și să dăm startul unui 2024 plin de bucurii și surprize!   

Stați aproape pe paginile noastre de social media (Facebook, Instagram, TikTok) pentru a fi la curent cu toate noutățile și evenimentele pregătite cu dragoste pentru voi. În această lună a cadourilor, vă pregătim multe surprize speciale. Așteptăm să împărtășim bucuria sărbătorilor alături de voi! 

Va așteptăm cu brațele deschise și cu inimile pline de bucurie pentru a sărbători împreună această perioadă magică!