Povestea Clujului alaturi de Transilvania All Inclusive

de | | 2 Minute

Pentru ca Cluj.com nu inseamna doar povestea orasului Cluj-Napoca, ci a intregului judet Cluj, ne bucuram sa anuntam parteneriatul dintre Cluj.com si Transilvania All Inclusive.

In urmatoarele 3 luni alaturi de Transilvania All Inclusive va vom prezenta judetul Cluj, cu toate locurile si oamenii minunati pe care ii ascunde.

Veti descoperi un judet minunat, dincolo de lucrurile comune pe care le stiati despre el. Veti descoperi sate cu o istorie de sute de ani, locuri care va vor cuceri sufletul, oameni deosebiti si mai ales povesti fascinante.

Vom descrie fiecare coltisor al judetului Cluj, cu informatii geografice, trasee sau mituri locale. De asemenea, avem pregatite pentru voi niste poze aeriene uimitoare.

Parteneriatul dintre Cluj.com si Transilvania All Inclusive isi propune sa arate adevarata valoare a judetului in care traim tuturor celor care o viziteaza, dar si celor care locuiesc aici. Ne dorim ca turistii sa-si dea seama ca judetul Cluj nu este doar o destinatie de o zi, ci este un „univers” aparte, care necesita mai mult timp sa-l descoperi.

Mai jos „va servim un mic aperitiv” de poze:

Picture 085IMG_1530IMG_1234

DSC_458978290_105524066185311_8258297_o_MG_1019