Restaurantul Pokka acum și la Food Court Iulius Mall Cluj

de | | < 1 Minute

Restaurantul Pokka acum și la Food Court Iulius Mall Cluj

Iulius Mall Cluj își invită clienții să își completeze meniul din pauza de masă cu noi preparate, la Pokka. Noua locație, inaugurată recent în food court Iulius Mall, le propune pasionaților de gastronomia internațională savoarea exotică a mâncării mexicane.

Pofticioșii care își doresc să se delecteze cu delicatese internaționale și cei care sunt cuceriți de preparatele mexicane au la dispoziție o nouă destinație culinară în food court-ul Iulius Mall: Pokka. Clienții sunt întâmpinați cu arome aparte, oferite de condimentele specifice, combinate în rețete delicioase. În meniul Pokka, clienții găsesc preparate inspirate din bucătăria mexicană și de tip Tex-Mex (denumire folosită pentru combinația de mâncăruri din Texas și din Mexic). Astfel, gurmanzii se pot răsfăța cu renumitele tacos, burritos, quesadilla, fajitas, enchiladas și altele.

Preparatele Pokka sunt pregătite de un bucătar de origine mexicană, care a selectat 30 de rețete autentice pentru a-i surprinde și pe cei mai pretențioși pofticioși. Pentru a le oferi clienților adevărata savoare a preparatelor mexicane, sunt folosite ingrediente de cea mai bună calitate, accentul fiind pus pe sosurile și lipiile tortilla „homemade”, pregătite cu grijă.

Iubitorii bucătăriei mexicane sau simpli curioși să descopere una dintre gastronomiile internaționale sunt așteptați la Pokka, în food court-ul Iulius Mall Cluj.

Food Court-ul Iulius Mall vă așteaptă în incinta Iulius Mall Cluj, pe str. Alexandru Vaida Voevod nr. 53 B, la etajul 1.