Iulius-Mall-Cluj

Iulius Mall Cluj Napoca

Iulius Mall Cluj Napoca este cel de-al treilea mall al reţelei naţionale Iulius, inaugurat în anul 2007. Cu o suprafaţă închiriabilă de 53.150 mp, centrul comercial reprezintă o investiţie în valoare de 80 milioane de euro. Mall-ul cuprinde peste 210 magazine, hypermarket Auchan, cinematograf multiplex Cinema City cu 10 săli, food court, o parcare subterană şi supraterană cu o capacitate de 2.500 de locuri, patinoar sezonier în aer liber şi alte destinaţii de relaxare. Pentru că transilvănenii apreciază originalitatea, Iulius Mall Cluj a fost conceput ca un centru comercial cu o sinergie inedită, în care distracţia şi shopping-ul sunt la superlativ.

Grupul de companii Iulius este cel mai mare dezvoltator şi operator de centre comerciale de tip mall din România, cu o experienţă de peste două decenii în retail-ul modern. Portofoliul companiei include o suprafaţă de peste 250.000 mp închiriabili. Ansamblul urbanistic multifuncţional Palas Iaşi, primul “lifestyle center” din ţară, şi patru mall-uri sub brandul Iulius, în Iaşi, Timişoara, Cluj şi Suceava, reprezintă proiectele companiei, care s-au impus pe segmentul de profil. Datorită caracterului regional, mixului de chiriaşi şi ofertei de entertainment, mall-urile sunt lidere de piaţă în oraşele în care au fost dezvoltate. Anual, peste 50 de milioane de persoane vin la cumpărături şi îşi petrec timpul liber în mall-urile grupului de companii Iulius.

Contact Iulius Mall Cluj

Adresa: str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B

Telefon: 0264/206.424; 0264/206.425

Fax: 0264/206.426

Orar: Luni-Duminca:10:00 – 22:00

E-mail: [email protected]

Website: aici

Facebook: aici
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie