Pizzerie & Restaurant New Croco – ce fel de experiențe creează?

de | | 3 Minute

New Croco – ce fel de experiențe creează?

Ce vă mai prezentăm de prin Cluj? Locuri frumoase, în care am construit experimente și de care am fost extrem de mulțumiți. Locuri simbol prin longevitatea lor în timp.

Știți acel loc de pe emblematica stradă Victor Babeș care se află la numărul 12? Acea clădire ruptă de peisajul stradal găzduiește un local deosebit: New Croco, încă din 1990. Nu ai cum să treci pe acolo indiferent, fără să îți atragă atenția.

Cu un aer boem și elegant, New Croco oferă un cadru plăcut pentru a savura cele mai delicate și gustoase preparate. Dar, știți, totuși ce este cel mai plăcut atunci când pășești în acest restaurant? Energia pozitivă care pe care o emană decorul și atmosfera, căreia nu ai cum să îi reziști: te invadează plăcut și îți induce starea de relaxare necesară.

New Croco Cluj

Ce se ascunde în spatele acestei energii?

#Oameni

„Omul sfințește locul”, spune o zicală românească. V-ați întrebat cum? Noi da. Și am găsit un răspuns, cu ajutorul celor de la New Croco. Pasiunea prin care personalul își respectă atribuțiile generează voia bună. Aceasta, la rândul ei este molipsitoare. Chiar atât de molipsitoare, încât se transformă în energie pozitivă.

#Decor modern

În lumea aceasta tot mai evoluată, aspectul fizic a devenit o caracteristică primordială. Deși este una cât se poate de subiectivă, există standarde mondiale conturate de ani mulți. În acest caz, New Croco a decis să îmbie armonios elemente moderne de decor, într-o inspirație originală, cu bun gust. New Croco este un local cochet și colorat, care te îndeamnă la experiențe culinare inedite.

New Croco

#Mâncăruri alese

Nu-i nevoie să fii gurmand ca să poți aprecia calitatea mâncărurilor. Poate nici cei mai mari călători sau experimentați într-ale bucătăriei italienești nu suntem. Dar știți cum identificăm noi gusturile ca fiind originale? Prin experiențele pe care le stârnesc. Adică, te provoacă să asociezi aromele pe care le simți, cu imaginea pe care ți-ai creat-o de-a lungul timpului despre Italia, în funcție de informațiile pe care le-ai acumulat. Așa se fac „vinovați” bucătarii și pizzarii de la New Croco: te poartă într-o excursie culinară italiană, fără să fi avut, neapărat, un precedent care să îți confirme autenticitatea gusturilor.

New Croco Cluj

Seri de muzică live

Ce tip de muzică se potrivește celor mai sus enunțate? Desigur, ceva ambiental care să te facă să te simți bine, să te poți bucura de gusturile preparatelor precum și de persoana care îți stă alături. New Croco pune accent și pe acest aspect. Aici, o masă nu va fi acaparată total de muzica de pe fundal. Ci este aleasă astfel încât să îți ofere intimitatea necesară degustării preparatelor.

Totodată, New Croco a învățat, pe parcursul lungii sale existente că originalitatea este și va fi mereu apreciată. Motiv pentru care s-a hotărât să organizeze seri de muzică live. Și nu orice fel de muzică, ci aceea a unor artiști locali, creativi și entuziaști. Muzică ambientală, desigur, redată de instrumente muzicale cu o sonoritate aparte: orgă, pian, vioară și multe altele. De pe listă nu va lipsi nici faimosul și îndrăgitul jazz.

New Croco

Organizator de evenimente

Cadrul conturat se potrivește bine cu orice fel de eveniment. Că este corporate sau doar un eveniment privat, New Croco va fi bucuros să se ocupe de organizarea lui. Va pregăti meniuri complexe și delicioase, decoruri specifice și muzică bună. Toate, până în cel mai mic detaliu, alături de tine.

New Croco nu este un restaurant exclusivist, de aceea dacă te gândești să organizezi un majorat sau o petrecere de absolvire, te vei bucura de un cadru aparte, iar evenimentul va fi cu adevărat memorabil. Cu atât mai mult cu cât se află într-o zonă accesibilă.
Ce fel de evenimente poți organiza aici:

  • mese festive
  • evenimente tematice
  • zile aniversare
  • botezuri
  • evenimente corporate
  • seri de cocktail sau recepții
  • majorate
  • petreceri private
Pizzerie & Restaurant New Croco este un local care va contura amintiri speciale. Și ce este mai prețios decât să rămâi cu amintiri frumoase asupra evenimentelor cheie din viața?