3.4/5 din 5 reviews
new croco cluj

New Croco Cluj – Pizzerie & Restaurant

O pizzerie cu tradiție, puternic ancorată în viața Clujului, New Croco Cluj își primește oaspeții ca odinioară: cu experiențe culinare autentice, bucurie și un ambient boem și modern.

Localurile care rezistă probei timpului, în Cluj, nu sunt întocmai multe. Privim adesea cu nostalgie în trecut, când, să zicem, prin anii ’90, gustam pentru prima dată acea pizza pregătită după rețete tradiționale italienești. Se întâmpla la New Croco. La fel ca atunci, emblematica pizzerie își continuă aventura culinară, aducând mereu rețete și arome noi în meniu sau (re)descoperind adevăratul gust al pizzei.

croco

Aflat pe str. Victor Babeș, restaurantul face parte din peisajul urban al Clujului. Ar fi greu să ne imaginăm clădirea de la nr. 12 fără New Croco, fără explorările bucătăriei italienești, fără delicioasele paste, fără pizza.

New Croco ține pasul cu dinamica orașului, adaptându-se constant schimbărilor prin care acesta trece și preferințelor clujenilor. Meniul este, așadar, variat: de la tradiționalele paste sau pizza coaptă pe vatră de lemne, până la burgeri, salate, supe și deserturi. Putem servi aici micul dejun, prânzul sau cina alături de familie sau prieteni.

new croco cluj ok (1)

În zilele în care nimic nu ne poate scoate însă din confortul casei sau biroul parcă-i prea departe, putem să optăm pentru serviciul delivery » livrările se fac rapid, preparatele ajung mereu calde și proaspete!

Gazdă pentru evenimente speciale

New Croco organizează, totodată, mese festive, evenimente tematice, zile aniversare, botezuri, evenimente corporate, seri de cocktail sau recepții, într-un cadru agreabil și elegant. Experiența vastă și profesionalismul își spun de fiecare dată cuvântul.

new croco cluj

Restaurant

Restaurant

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (5 voturi)
Rating3.4
5
Iulia Marc
5
Chifor Ovidiu
Best in town
5
Cristi
Cro(k)co
ok
1
Andrei
Josnic!
Nu stiu ce motiv poti avea sa oferi 5 stele unei bătăi de joc. Am așteptat comanda 3 ore. După nenumărate telefoane date platformei, restaurantului și curierului am ajuns la concluzia ca mâncarea a fost trimisa in urma cu mai bine de o ora dar din motive necunoscute nu a mai ajuns (comanda achitata on-line cu cardul). După alte nenumărate telefoane date către restaurant și platforma am reușit să anulam comanda care oricum nu a mai ajuns. Fără doar și poate n-o să mai comandam vreodată de la New Croco, poate sa fie mâncarea și gratis.
1
Roxana Conde
Dezamagire profunda!
Am experimentat cea mai dezastruoasa situatie in legatura cu livrarea produselor comandate. S-a solicitat plata comenzii de la colaboratori, ceea a afectat relatia mea profesionala cu acestia. Intr-un cuvand DEZASTRU…profund dezamagita!!!
Scrie o recenzie

Ultimele Articole