5/5 din 3 reviews
new croco cluj

New Croco Cluj – Pizzerie & Restaurant

O pizzerie cu tradiție, puternic ancorată în viața Clujului, New Croco Cluj își primește oaspeții ca odinioară: cu experiențe culinare autentice, bucurie și un ambient boem și modern.

Localurile care rezistă probei timpului, în Cluj, nu sunt întocmai multe. Privim adesea cu nostalgie în trecut, când, să zicem, prin anii ’90, gustam pentru prima dată acea pizza pregătită după rețete tradiționale italienești. Se întâmpla la New Croco. La fel ca atunci, emblematica pizzerie își continuă aventura culinară, aducând mereu rețete și arome noi în meniu sau (re)descoperind adevăratul gust al pizzei.

croco

Aflat pe str. Victor Babeș, restaurantul face parte din peisajul urban al Clujului. Ar fi greu să ne imaginăm clădirea de la nr. 12 fără New Croco, fără explorările bucătăriei italienești, fără delicioasele paste, fără pizza.

New Croco ține pasul cu dinamica orașului, adaptându-se constant schimbărilor prin care acesta trece și preferințelor clujenilor. Meniul este, așadar, variat: de la tradiționalele paste sau pizza coaptă pe vatră de lemne, până la burgeri, salate, supe și deserturi. Putem servi aici micul dejun, prânzul sau cina alături de familie sau prieteni.

new croco cluj ok (1)

În zilele în care nimic nu ne poate scoate însă din confortul casei sau biroul parcă-i prea departe, putem să optăm pentru serviciul delivery » livrările se fac rapid, preparatele ajung mereu calde și proaspete!

Gazdă pentru evenimente speciale

New Croco organizează, totodată, mese festive, evenimente tematice, zile aniversare, botezuri, evenimente corporate, seri de cocktail sau recepții, într-un cadru agreabil și elegant. Experiența vastă și profesionalismul își spun de fiecare dată cuvântul.

new croco cluj

Program restaurant New Croco Cluj:
Luni-Duminică: 08:00 – 00:00

Rezervări și comenzi:
Telefon: 0731 833 006
E-mail: [email protected]
Program livrări: Luni-Joi: 10:00 – 23:00 & Vineri-Duminică: 10:00 – 00:00

Social Media
WebsiteFacebookInstagram

Restaurant

Restaurant

Informatii de contact

Numele locatiei: New Croco Cluj – Pizzerie & Restaurant
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Str. Victor Babeș, nr. 12, Cluj-Napoca
Telefon: 0731 833 006
Orar: Luni-Duminică: 08:00 – 00:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Chifor Ovidiu
Best in town
5
Cristi
Cro(k)co
ok
Scrie o recenzie

Ultimele Articole