S-a reîntors Pizza Acrobatica, una dintre cele mai îndrăgite pizza din Cluj!

de | | 2 Minute

S-a reîntors Pizza Acrobatica, una dintre cele mai îndrăgite pizza din Cluj!

Pizza Acrobatica, sturlubatică după cum sugerează și numele, își continuă aventura culinară într-o nouă locație, pe strada Avram Iancu, nr. 13, colț cu str. Universității, în zona Facultății de Drept.

Noul spațiu a fost conceput astfel încât să transpună ceea ce semnifică Acrobatica: creativitate, căldură, prietenie.

Astfel, localul de pe Strada Avram Iancu, nr. 13, nu face decât să transmită clujenilor și turiștilor creativitatea și pasiunea bucătarului Lucian Stoian, premiat de multe ori pentru rețetele sale de pizza, căldura sufletului pus de cei care au gândit și decorat noua locație și prietenia gazdelor, oferită necondiționat, de cum le treci pragul. 

s-a reîntors pizza acrobatica (3)

Căldura și prietenia sunt resimțite cel mai mult de cei mai mici dintre clienții casei. Copiii sunt fascinați atunci când bucătarul le arată cuptorul de unde este scoasă pizza, dar mai ales când le face acrobații cu aluatul.

Pizza Acrobatica este un loc cald în care ți-e drag să iei masa, dar și să stai la o cafea sau să te uiți la un meci de fotbal. Sentimentul este firesc știind că noul cuib pentru Pizza Acrobatica a fost clădit cu multă râvnă și bucurie de Lucian, rude și prieteni.

Radu, vărul lui Lucian, a desenat felia de pizza din piesa centrală și definitorie pentru noul local Pizza Acrobatica, „marele A”. Tot Radu a desenat și realizat sloganul „Slice Up, Enjoy, Repeat!”, care alături de scara cu ghirlande (ideea năstrușnică a lui Lucian, pusă în practică de prietenii Muri și Inciu, ei realizând și instalația electrică) sunt piesele centrale din cea de-a doua sală a pizzeriei.

s-a reîntors pizza acrobatica (3)

Andrada a pictat pentru local trei tablouri, iar barul a fost schițat de Cristina. Ionuț a lucrat la suporturile pentru oliviere; Sergiu, Cosmin, Dana și Raluca s-au ocupat de partea de branding și site.

Dincolo de lucruri, decoruri și mâncare, Pizza Acrobatica înseamnă oameni, suflet, pasiune. Niște oameni dedicați și talentați au pus câte o pietricică pentru a zidi un cuib mult mai trainic, într-un alt copac.

Să ne bucurăm cu toții de ceea ce ne-a pregătit Pizza Acrobatica!

s-a reîntors pizza acrobatica (3)

Program:
Luni-Vineri: 10:00 am – 11:00 pm
Sâmbătă: 12:00 pm – 11:00 pm
Duminică: 4:00 pm – 11:00 pm

Adresa: Str. Avram Iancu, nr. 13, Cluj-Napoca
Telefon: +40 364 405 719

Website
Facebook