5/5 din 1 review
Pizza Acrobatica
Pizza Acrobatica

Pizza Acrobatica aduce savoare și arome îmbietoare, de nerefuzat, în centrul Clujului. Dacă ajungi pe str. Avram Iancu, nr. 13, pe colț cu Universității, îți va fi greu să nu te oprești: în noua locație de aici, Pizza Acrobatica își continuă aventura culinară.

Printre rețete de pizza clasice sau inedite, care au făcut din Pizza Acrobatica una dintre cele mai îndrăgite pizzerii clujene, vei face chiar tu acrobații, căci aluatul, ingredientele delicioase și atmosfera prietenoasă… te vor da peste cap! Și nu doar diversele sortimente de pizza sunt un deliciu, ci și pastele sau salatele. Pentru o experiență culinară mai inedită, poți încerca și un roll-up pizza!


Cu o vastă experiență în acrobațiile cu aluatul de pizza, pizzeria nu face decât să transmită această pasiune culinară a lui Lucian Stoian și către clujenii și turiștii care aleg să treacă pragul simpaticei pizzerii aflate în inima orașului.

Iar dacă preferi să savurezi delicioasele pizze în confortul casei tale, Pizza Acrobatica face și livrări la domiciliu. Îți dorim poftă bună!

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Pizza Acrobatica
Contact:
Adresa: Str. Avram Iancu, nr. 13, Cluj-Napoca, Cluj, Romania
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Muresan-Crisan Nicoleta
Scrie o recenzie

Ultimele Articole