Spune da unei supe cremă la…Pizza Acrobatica!

de | | 3 Minute

Noile supe cremă la Pizza Acrobatica 

Da, ați citit bine. Supele cremă sunt new entry în meniul Pizza Acrobatica. Explicația e simplă, ne spun ei. Clientul cere, ei fac tot posibilul să-i răspundă favorabil.

Spune da unei supe cremă la...Pizza Acrobatica!

Beneficiind de o locație centrală, în apropierea Facultății de Drept și în zona Universitătii, clienții pizzeriei la masa de prânz sunt fie studenți, fie persoane cu birourile în apropriere, care și-au dorit o opțiune mai putin calorică pentru a doua masă a zilei. De fapt, ne spun cei de la Acrobatica, încă de la deschidere li s-au cerut supe cremă și meniul zilei.

Un meniu acrobat conține supe cremă delicioase 

Iată că, după aproape un an de la deschidere, supele cremă au intrat cu dreptul în meniul acrobat.

Stim cu toții că Lucian, omul din spatele Pizza Acrobatica, este un om inventiv, nonconformist și cu o imaginație bogată. El este, de fapt, și creatorul renumitelor pizze Padrino și St Tropez, care au fost premiate la Concursul Internațional de Pizza București 2015.

De vreo patru săptămâni, după teste minuțioase, Lucian a reușit să aducă în meniul localului niște supe cremă despre care ei spun că sunt wow! Servite de luni până vineri, între orele 11:00 – 16:00, aceste supe cremă vă vor surprinde zilnic cu combinații deosebite.

Spune da unei supe cremă la...Pizza Acrobatica!

Câteva recomandări 

Într-o zi grea de luni, de exemplu, meniul propune ceva ușor, dar absolut delicios – supă cremă de roșii cu ardei copți și parmezan asezonată, în mod obligatoriu, cu niște crutoane bine prăjite și hrănitoare.

Într-o altă zi, în meniu putem găsi supă cremă de dovleac, păstârnac și aromă de lămâie, servită cu crutoane, bineînțeles, ca orice supă cremă respectabilă. În ziua următoare, Lucian scoate asul din mâneca albă și servește supă cremă de ciuperci cu ulei de trufe, lăsându-ne papilele gustative fără cuvinte!

Spune da unei supe cremă la...Pizza Acrobatica!

Următoarea supă – din zucchini, garnistă cu pancetta și tarhon, aduce aromele Mediteranei și cele ale Mării Neagre la Cluj, într-o delicioasă simfonie a gusturilor și aromelor.

Spune da unei supe cremă la...Pizza Acrobatica!

În ziua care urmează, meniul propune o noutate cremoasă și la fel de … acrobatică – supă cremă de morcovi cu fenicul, îmblânzită cu o lingură de smântână dulce și înfrumusețată cu diverși muguri și verdeață din plin. Să nu uităm supa cremă de mazăre cu mentă, parcă special creată pentru a ne răcori.

Spune da unei supe cremă la...Pizza Acrobatica!

Pentru acuratețea informației, vă mai spunem că supele cremă se servesc atât la locație, pe strada Avram Iancu, nr.13, cât și la ridicare, adică ,,soup to go”! Dacă doriți să gustați primele supe acrobatice din oraș, dar și cele mai inedite combinații de arome și ingrediente, Pizza Acrobatica este deschisă zilnic pentru pofticioși, gurmanzi și curioși.

Încă un secret: tot aici este și locul unde cresc flori în polonice și este și o ,,scară spre rai”. Aceastea fiind spuse, vă dorim să vă înfruptați cu poftă din supele cremă și să repetați cât mai des experiențele acrobatice!

 

Imagini: Pizza Acrobatica