People Pub – „good times for good people”

de | | 2 Minute

People Pub

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la Cluj, imi vin in minte cafenele interesante si confortabile, cluburi unde voia buna dureaza pana dimineata, si multi oameni bine dispusi.

Din multimea de locuri oferite de oras, intotdeauna mi-a placut sa gasesc un loc dragut, cu oameni calzi, cu atmosfera interesanta si cafea buna, unde sa ma simt in largul meu. Recent am gasit un loc pe masura. Este vorba despre People Pub, un amestec de cafenea si pub, de bun gust, muzica de calitate si oameni calzi.

people pub

Situat pe strada David Ferenc, nr. 13A, People Pub este acel loc in care poti savura o cafea delicioasa, vara poti bea un cocktail racoritor, iarna un vin fiert aromat, iar seara poti sa dansezi si sa te distrezi alaturi de prieteni la diferitele petreceri organizate, iar daca esti fanul muzicii retro, e clar, ti-ai gasit locul in care ai vrea sa te muti.

people pub

People Pub este mai mult decat un simplu local. Daca esti student, este locul in care iti vei desfasura cursurile, daca esti turist este locul ideal de a face descoperi caldura oamenilor din Cluj, iar daca ai intrat deja in campul muncii, in People Pub iti vei gasi evadarea din sarcinile rutinei zilnice.

people pub

Din oricare categorie ai face parte, cu siguranta iti va placea in People Pub. Pentru ca atmosfera este calduroasa si placuta, muzica este de calitate, cafeaua are gust mai dulce, iar cocktail-urile te vor ispiti de la prima privire.

Site: peoplepub.ro
Pagina de facebook People Pub: aici