Ortho Implant Cluj : servicii stomatologice la un alt nivel

de | | 3 Minute

Ortho Implant Cluj : servicii stomatologice la un alt nivel

O nouă abordare a serviciilor stomatologice se găsește la Ortho Implant Cluj. Tratamentele inovatoare se realizează acum într-o perioadă de timp mai scurtă, iar gradul de disconfort al pacientului este puternic diminuat. Avansul tehnologic permite și domeniului medical o evoluție profesională. Noile echipamente și aparate au rolul de a ușura tratamentele și de a se derula în condiții de siguranță deplină.

Servicii stomatologice la un nivel avansat

Clinica Ortho Implant a adus în Cluj-Napoca o altfel de fațetă a serviciilor dentare. Clinica este compusă din mai multe departamente stomatologie. Astfel că într-un singur loc se pot face mai multe servicii, fără a fi nevoit să te deplasezi într-un alt loc. În acest fel se economisește timp. Ce servicii găsim, așadar, în clinica Ortho Implant Cluj?

cadru stomatologic

  • Stomatologie generală

În cadrul acestui departament se oferă consultații generale, precum și tratamentele necesare oricărei probleme din cavitatea bucală, asigurându-se sănătatea și estetica danturii

  • Stomatologie infantilă 

Copii sunt pacienți aparte, cu nevoi specifice. Din acestă cauză serviciile și tratamentele stomatologice oferite lor au caracteristici speciale. Mai mult, importanța menținerii sănătății dentare de la vârste fragede este vitală și are implicații, desigur, pe termen lung.

Ortho Implant Cluj

  • Implantologie

Implanturile dentare sunt necesare în unele situații. Excludem factorul estetic și ne referim la cel funcțional. Sănătatea cavității bucale și buna funcționare a organismul depind și de sistemul digestiv care, trebuie să fie complet sănătos. Din acest motiv Ortho Implant Cluj oferă servicii de implantologie, oferind o gamă largă de implanturi.

  • Ortodonție

Aparatele ortodontice sunt cu siguranță necesare pentru mulți dintre noi. Fie că vorbim de anomalii ușoare, fie de unele mai severe, clinica Ortho Implant deține o gamă largă de aparate dentare care se utilizează în funcție de diagnostic.

ortodonție

  • Chirurgie

Chirurgia dentară are un rol bine întemeiat. Pentru că există o serie de probleme ce trebuie rezolvate de medicul specialist chirurg această clinică stomatologică se adresează și persoanelor care au nevoie și de astfel de intervenții mai complexe.

  • Endodonție

Eliminarea infecțiilor dentare se realizează cu ajutorul tratamentelor și echipamentelor destinate acestei proceduri. Astfel că sănătatea danturii este asigurată și prin astfel de tratamente, care se aplică și în clinica Ortho Implant Cluj.

Echipamente performante

Amprenta tehnologică în stomatologie își face simțită prezența destul de puternic. Echipamentele pe care le utilizează Ortho Implant sunt dintre cele mai noi. Astfel, fiecare tratament se realizează eficient și simplu. De asemena acestea au rezultate sigure, de lungă durată, echipamentele fiind precise și prietenoase cu fiecare pacient.

aparate performante

Ortho Implant Cluj

One Day Implant – conceptul revoluționar pentru stomatologia din Cluj-Napoca

Progresul tehnologic a fost rapid asimilat în Cluj-Napoca. Cele mai noi tendințe din domeniul stomatologic a fost adus în multe cabinete medicale, însă personalizate. Ortho Implant Cluj și-a însuși conceptul de „one day implant”. Prin acesta, într-o singură zi de pot aplica trei tipuri de proceduri diferite: extracție dentară, implant dentar și coronare dentară. Procedura este sigură și te scapă de disconfortul care se creează în urma extracției dentare. (Mai multe detalii despre One Day Implant » aici.)

Contact

Adresa: Str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 80
Telefon: +40 773 838 415
Facebook | Website

Program:

Luni-Joi: 09:00-21:00 | Vineri: 09:00 – 16:00