Ortho Implant Center Cluj-Napoca: servicii stomatologice la un alt nivel

de | | 4 Minute

Ortho Implant Center Cluj-Napoca: servicii stomatologice la un alt nivel

O nouă abordare a serviciilor stomatologice se găsește la Ortho Implant Center Cluj. Tratamentele inovatoare se realizează acum într-o perioadă de timp mai scurtă, iar gradul de disconfort al pacientului este puternic diminuat. Avansul tehnologic permite și domeniului medical o evoluție profesională. Noile echipamente și aparate au rolul de a ușura tratamentele și de a se derula în condiții de siguranță deplină.

Clinica stomatologică Ortho Implant Center se află printre primele clinici de acest fel din România care a îndrăznit să își înceapă domeniul de activitate în plan privat, începând ca o simplă afacere de familie. Creată din dorința de a oferi servicii stomatologice de specialitate la o calitate superioară, Ortho Implant Center a reușit să aducă în Cluj-Napoca o abordare modernă a stomatologiei, prin tehnologia de ultimă generație pe care o utilizează.

Servicii stomatologice la un nivel avansat

Clinica Ortho Implant Center a adus în Cluj-Napoca o altfel de față a serviciilor dentare. Clinica este compusă din mai multe departamente stomatologice. Astfel că într-un singur loc se pot efectua mai multe servicii, inclusiv radiologie, fără a fi nevoit să te deplasezi într-un alt loc. În acest fel se economisește timp. Ce servicii găsim, așadar, în clinica Ortho Implant Center Cluj-Napoca?

cadru stomatologic

  • Ortodonție

Aparatele ortodontice sunt cu siguranță necesare pentru mulți dintre noi. Fie că vorbim de anomalii ușoare, fie de unele mai severe, clinica Ortho Implant deține o gamă largă de aparate dentare. Acestea pot fi fixe sau mobile, metalice sau ceramice, sau chiar fix-mobile. Cel mai modern dintre toate, aparatul Invisalign este aparatul care aduce o revoluție în ortodonție. Acesta vine sub forma unor gutiere transparente, care pot fi menajate de către pacient, în funcție de propriile nevoi. Procedura de lucru în cazul acestui aparat se face exclusiv digital, prin scanarea arcadelor dentare, crearea unui plan cu modificarea pozițiilor dentare, urmată de emiterea unei simulări a planului în format video, după care se realizează tratatmentul final. Confortul pacientului este ridicat prin mobiltatea pe care o reprezintă.

Ortho Implant center

  • Chirurgie

Chirurgia dentară are un rol bine întemeiat. Pentru că există o serie de probleme ce trebuie rezolvate de medicul specialist chirurg această clinică stomatologică se adresează și persoanelor care au nevoie și de astfel de intervenții mai complexe. Ortho Implant Center Cluj deține o sală special amenajată destinată operațiilor chirurgicale, unde se realizează de la simpe extreacții dentare, până la implanturi dentare.

În acest mediu steril, se realizează, de asemenea, sedări intravenoase și inhalo-sedare. Sala de operații este prevăzută cu o sală specială de terapie, în care pacienții se pot pregăti înainte de operație, sau se pot relaxa după finalizarea ei.

O ramură a chirurgiei, implantologia dentară este aplicată prin tehnici moderne în cadrul clinicii. În acest sens, Ortho Implant Center folosește conceptul de „one day implant”. Prin acesta, într-o singură zi se pot aplica trei tipuri de proceduri diferite: extracție dentară, implant dentar și coroană dentară provizorie. Astfel, pacientul poate zâmbi în aceeași în care s-a efectuat extracția.

Ortho Implant Cluj

  • Protetică

Tratamentele protetice aplicate în cadrul clinicii Ortho Implant Center Cluj sunt de mai multe tipuri. Există coroane metalo-ceramice, zircon-ceramice, integral-ceramice E-max. Unele dintre acestea pot fi realizate prin tehnica CAD-CAM, utilizand un scanner digital care ține locul amprentei clasice. Prin acesta se scanează dintele în format 3D, iar designul este ulterior creat în format digital, după care este frezat în forma finala într-un aparat special. Desigur, se mai practică și forma clasică, prin colaborarea cu tehincianul dentar.

  • Endodonție

Eliminarea infecțiilor dentare se realizează cu ajutorul tratamentelor și echipamentelor destinate acestei proceduri. Astfel că sănătatea danturii este asigurată și prin astfel de tratamente, care se practica și în clinica Ortho Implant Cluj. Tratamentele endodontice (știute și ca tratamente de canal)  se realizează cu ajutorul microscopului Zeiss. Utilizarea acestuia oferă posibilitatea efectuării corespunzătoare a procedurii, deoarece infecția din interiorul dinților este complet eliminată.

Ortho Implant Cluj

  • Stomatologie generală

În cadrul acestui departament se oferă consultații generale, precum și tratamentele necesare oricărei probleme din cavitatea bucală, asigurându-se sănătatea și estetica danturii. Echipa exigentă și pasionată de ceea ce face, este constant perocupată de confortul și bunăstarea pacientului.  În stabilirea planului de tratament corespunzător, se realizează o consultatie primara, plan discutat cu toți medicii specialiști din cadrul clinicii.

  • Stomatologie infantilă 

Copii sunt pacienți aparte, cu nevoi specifice. Din acestă cauză serviciile și tratamentele stomatologice oferite lor au caracteristici speciale. Mai mult, importanța menținerii sănătății dentare de la vârste fragede este vitală și are implicații, desigur, pe termen lung.

Echipamente performante

Amprenta digitală în stomatologie își face simțită prezența destul de puternic. Echipamentele pe care le utilizează Ortho Implant sunt dintre cele mai noi, tehnologia fiind cea care dictează procedurile în clinică prin scannerul digital și radiologia 2D și 3D. Astfel, fiecare tratament se realizează eficient și simplu. De asemena acestea au rezultate sigure, de lungă durată, echipamentele fiind precise și prietenoase cu fiecare pacient.

aparate performante

Contact

Adresa: Str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 80
Telefon: +40 773 838 415
Facebook | Website

Program:

Luni-Joi: 09:00-21:00 | Vineri: 09:00 – 16:00