O altfel de față a serviciilor medicale la Cluj: era digitală este aici!

de |
Reading Time: 3 minute

O altfel de față a serviciilor medicale la Cluj: era digitală este aici!

Știați că la Cluj, într-o singură zi, este posibilă extracția unui dinte, realizarea implantului, precum și realizarea coroanei dentare? Da, în doar 24 ore.

Conceptul de One Day Implant” este doar unul dintre beneficiile acestei ere digitale care schimbă radical modul în care serviciile medicale ajung la pacienți. În Cluj-Napoca, avem una dintre cele mai avansate clinici stomatologice private din țară din punct de vedere al aparaturii moderne și al tratamentelor de specialitate, chirurgicale, ortodontice, protetice si endodontice, pe care le oferă.

O clinică în care pacientul merge cu o problemă dentară și o poate rezolva integral în unul și același loc, Ortho Implant Center elimină o bună parte din stresul asociat problemelor de sănătate.

Începând de la radiografiile 3D (inclusiv CBCT-Computer Tomograf, OPT, Radiografie de Profil si Radiografie Retroalveolară), clinica aflată în apropierea Iulius Mall este pregătită să își primească pacienții cu soluții eficiente.

Departamentul de Endodonție are în dotare un microscop ZEISS, astfel că micile detalii nu trec neobservate și se ține cont de ele în stabilirea tratamentului necesar.

Personalul medical este instruit în vederea realizării amprentelor digitale chiar în clinică, utilizând un scanner 3D și tehnica CAD-CAM pentru realizarea coroanelor dentare în doar câteva ore!

În caz de nevoie, sala de operație este pregătită să găzduiască proceduri medicale, iar pacienții mai anxioși pot opta pentru inhalo-sedare sau sedare intravenoasă (depinde de recomandarea medicului), sub supravegherea medicului, asistentelor și anestezistului. Starea va fi una de semi-conștiență, pacienții revenind ulterior rapid la starea normală. Camera de terapie este la dispoziția pacienților atât înainte, cât și după intervenție – pentru relaxare.

Conceptul One Day Implant, adică extracție+implant+coroană dentară- toate într-o singură zi,  a devenit o realitate la Ortho Implant Center!

Cei aflați în căutarea celui mai bun tratament ortodontic pot să uite de clasicele aparate dentare, căci centrul clujean oferă posibilitatea de a scana dantura pentru ampren digitală și de a primi un plan de tratament INVISALIGN 3D, în care se poate observa planul de tratament, o simulare a evoluției danturii și rezultatul final, înainte de a comanda aparatul. Pacienții primesc un set de gutiere create special pentru ei. În comparație cu aparatele dentare clasice, această alternativă inovativă presupune mai puține controale anual (nu lunar!), este mult mai eficientă, mai ușor de purtat, aproape invizibilă, iar timpul de tratament este de două ori mai scurt!

Before (sus) & After (jos)

Serviciile medicale clujene se aliniază deja, de ceva timp, cu tendințele și progresul tehnologic din domeniu la nivel internațional. Ortho Implant Center Cluj este una dintre clinicile din România în care tratamentele de specialitate în domeniu au trecut la un alt nivel.

Date de contact Ortho Implant Center Cluj

Adresa: Str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 80
Telefon: +40 773 838 415
Facebook
Website

Program:

Luni-Joi: 09:00-20:00;
Vineri: 08:30-16:00

Fotografii: Ortho Implant Center & Cluj.com