Noutăţi sănătoase şi gustoase de la Samsara Foodhouse

de | | 2 Minute

Noutăţi sănătoase şi gustoase de la Samsara Foodhouse

Începutul sezonului călduros surprinde Samsara Foodhouse asortată în culorile şi aromele verii. Cu aspect și conținut schimbat, transformat în bine şi evoluat, noul meniu al restaurantului vegetarian şi raw-vegan Samsara Foodhouse este rezultatul feedback-ului primit de la cei care au degustat bucatele şi al creativităţii bucătarilor. Ideea generală care reflectă meniul reînnoit al restaurantului Samsara Foodhouse poate fi caracterizată astfel: frescheţă, vigoare şi armonie.

În mare parte, meniul rămâne acelaşi, cu diferenţa că preparatele vor fi îmbunătăţite. De exemplu produsul raw „falafel cu sos de mentă” va deveni „falafel cu sos de caju şi tahini”. Veţi găsi noutăţi pe placul vostru şi la capitolul sortimente de pizza vegană cum sunt „pizza cu muguri de pin şi roşii cherry”, „pizza cu ananas şi pesto de spanac”, „pizza cu conopidă şi capere” etc. De asemenea, noi vor fi şi produsele sushi, precum: „maki cu rucola şi caju”, „roll cu mango, tofu şi cocos”, „roll cu portocală şi avocado”.

Dacă vreţi să vă îndulciţi cu ceva bun, veţi putea găsi la Samsara deserturi raw, cum sunt: „raw cake cu mere şi agave” şi „raw cake cu ciocolată şi cocos”. Şi salatele vor avea companioane noi: „salată cu citrice şi avocado”, „salată cu năut” şi „salată verde cu tofu”. Alte bunătăţi cu caracter de noutate sunt „orez cu fasole verde, arahide şi susan”, „paste cu vinete”, „lasagna cu brânză din busuioc”, „năut cu mango”, „varză roşie cu tofu” etc.

„Aşadar, considerăm ca realizabilă dorinţa noastră de a fi pe placul cât mai multor persoane preocupate de o stare de bine a organismului, cu atât mai mult cu cât am avut în vedere şi am luat în consideraţie punctele de vedere, concepţiile şi credinţele celor care ni le-au împărtăşit. Vă suntem recunoscători pentru asta.” (Larisa Ionesi)

Samsara Foodhouse vă aşteaptă la o porţie de sănătate şi echilibru!

samsara foodhouse cluj