Molecular Beams – sau cum sa-ti faci un local de calitate

de | | 2 Minute

Pentru orice locuitor al Clujului sau student nou venit in oras, poate chiar si pentru turisti, strada Piezisa este un punct de reper. Asta pentru ca o buna parte din viata de noapte si din distractiile Clujului au loc aici. Pe Piezisa gasesti studenti binedispusi, gasesti fete frumoase si, cel mai important, gasesti cafenele si baruri unde sa te distrezi si sa-ti petreci timpul liber.

molecular beams

De aproximativ o luna, pe strada Piezisa s-a deschis un nou local. Da, stiu, nimic nou. Doar ca prin designul inedit si prin atmosfera unica, Molecular Beams este o noutate in oras si nu poate fi ignorat.

Beams este acel loc in care te poti relaxa dupa un curs epuizant, unde iti poti incepe ziua cu o cafea aromata sau unde poti uita de tot si te poti distra alaturi de prieteni la petrecerile organizate, pe mixuri de DJ cunoscuti.

In engleza, Beams inseamna grinda. Iar „to beam“ inseamna a proiecta un fascicul de lumina. Asadar, putem spune ca numele este foarte bine ales, Beams fiind „o piesa de rezistenta” printre cafenelele si cluburile din Cluj. Un local de care era nevoie, luminos si oarecum salvator ca un fascicul de lumina. Pentru ca Beams este un loc interesant prin tot, de la design, meniu, concept, personal, este altceva decat o cafenea sau club normal, este un loc in care te simti bine, in care toata lumea e prieten cu toata lumea, in care poti socializa, poti lega prietenii si te poti distra la maxim.

molecular beams

Designul interior mizeaza pe amestecul de elemente industriale si mobilier de lemn care ofera caldura si un ambient confortabil. Personalul este foarte bine pregatit si amabil, fiind la dispozitia clientilor pentru orice dorinta. Iar conceptul din spatele localului este foarte solid si bine implementat, mizand foarte mult pe aspectul personalizarii, cu cani si servetele personalizate, iar in viitor se doreste producerea propriei cafele si multe alte surprize care vor tine exclusiv de brand-ul Beams.

molecular beams

Iar pe principiul „nu cred pana nu vad“, mai jos aveti o galerie cu imagini din Beams. Daca tot nu sunteti convinsi, cel mai bine ar fi sa mergeti la fata locului, sa serviti o Coffee Beams (cafeaua casei), sa beti un cocktail, care este din ingrediente 100% naturale, sau sa va „inveseliti“ papilele cu un Sangria home made, toate astea intr-o atmosfera prietenoasa si muzica de calitate.

Facebook: www.facebook.com/beams.ro
Telefon: 0364410400
Email: [email protected]