„Martisoare” culturale la Perne

de | | 2 Minute

Imi aduc aminte de primul an de studentie in Cluj si de incantarea cu care ne inghesuiam in cele mai aglomerate si mai galagioase cafenele si baruri. Nu conta ca trebuia sa tipam unii la altii sa ne auzim sau sa gesticulam energic pe deasupra paharelor si a cestilor de cafea. Eram incantati sa fim (in sfarsit) parte din ceea ce ni se parea pe atunci a fi o alta fata a vietii de student.

Intre timp am mai crescut si ne-am schimbat gusturile in ceea ce priveste modalitatile de petrecere a timpului liber. Am descoperit ca orasul avea atatea surprize rezervate pentru noi, trebuia doar sa fim mai atenti si sa le descoperim.

O astfel de surpriza a fost ceainaria La Perne. Situata pe Calea Turzii la numarul 18, ceainaria ne-a fermecat de la prima vizita datorita ambiantei placute, chill, a decorului simpatic (parca ar fi sufrageria unui prieten drag), dar mai ales datorita numeroaselor evenimente care au loc saptamanal, preferatele noastre fiind serile de Trivia.

la perne

La inceputul acestei saptamani (luni, 2 martie) a fost inaugurat Clubul de Film (mai multe detalii puteti gasi chiar pe grupul de facebook), joi, 5 martie puteti participa la un atelier de make-up sustinut de Gabriela Popescu, iar in week-end sunteti invitati sa deslusiti tainele scrierii creative. Seara, bucurati-va sufletul cu muzica lui Aldaris si Kristian si versurile experimentele lirice sustinute de Poethree, iar saptamana se va incheia cu cantece „evergreen” din repertoriul musical-urilor şi din lumea filmelor.

la perne

Momentele de rasfat nu se opresc aici. Toate bauturile calde aduc cu ele un mic ravas si o prajiturica din ovaz, cu fulgi de ciocolata. Daca doriti, puteti pastra ravasele, iar la 5 adunate, primiti o bautura calda din partea casei.

Contact:

Adresă: Calea Turzii nr. 18, 400193 Cluj-Napoca

Telefon: 0743 655 258

E-mail: [email protected]

Web: laperne.ro

Facebook: www.facebook.com/lapernecj