Locul în care hobby-urile se transformă în adevărate competiții

de | | 2 Minute

Locul în care hobby-urile se transformă în adevărate competiții

Unde ieși cu prietenii atunci când vreți să vă măsurați forțele și să detronați campionul temporar? Un loc în care hobby-urile se transformă în adevărate competiții iar distracția se îmbină cu adrenalina și motivația de a câștiga toate întrecerile sportive.

Hobby-urile sunt modalități de petrecere a timpului liber, reprezentări ale personalității ce îți permit exteriorizarea pasiunilor în diferite domenii. Mai mult decât atât, exteriorizarea acestor pasiuni aduce beneficii importante, care se extind și în sfera profesională.

O partidă de biliard, snooker sau darts bine executată, te poate face starul serii. Distracția poate dura până la epuizare căci la Corner Biliard programul e deschis 12 ore, zilnic. Într-un spațiu amenajat cu aparatură profesională, decorul prietenos, servirea și personalul sociabil creează o atmosferă intimă, de comunitate ce împărtășește aceleași pasiuni.

Corner Biliard1

Localul unde se nasc campioni sau „rivalități”, este situat în cartierul Mărăști, într-o zonă accesibilă și intimă totodată. Atmosfera te îndeamnă să pui mâna pe tac și să îți arăți abilitățile pe care le-ai deprins cu atâta sârguință în serile petrecute aici. Sau poți să îți arăți îndemânarea la darts ori ping pong, jocuri care îți pun mintea și corpul în mișcare pentru a reuși cel mai mare punctaj.

Corner Biliard2

Așadar, fie că ieși în oraș cu gașca și organizați un „turneu intern” sau vrei să te iei la întrecere cu alți pasionați de prin sală, la Corner Biliard & Snooker, distracția e garantată!

Contact:
Adresa: Str. Iazului, Nr. 21, Etaj 1, Cluj-Napoca
Telefon: 0753 433 732
Website
Facebook

Program:
Luni – Duminica: 12:00 PM – 12:00 AM