Livada – Smart Casual Restaurant

de | | 2 Minute

Livada – Smart Casual Restaurant

Clujul este un oraş vibrant, care ascunde comori la tot pasul, numeroase opţiuni şi locuri de petrecere a timpului liber: cafenele, ceainării, restaurante, cluburi, fiecare cu specificul său. Suntem într-o continuă dezvoltare şi e frumos să observi dinamica localurilor clujene. La acest proces dinamic contribuie şi Livada, un restaurant smart casual care detine una dintre cele mai frumoase terase ale Clujului!

Terasa de pe strada Clinicilor se confundă cu o minunată grădină de vară, mai ales în această perioadă, când umbra pomilor din Livadă are un efect răcoritor şi ne îmbie la relaxare, detaşare, la o pauză binemeritată.

livada cluj

Meniul este variat, cu tentaţii la tot pasul…

Pe langa atmosfera plăcută de pe terasă, Livada e renumită în rândul clujenilor datorită specialităţilor culinare ce pot fi găsite aici! Meniul este variat, cu tentaţii la tot pasul. Ca recomandări speciale putem aminti, de exemplu, Bouillabaisse, un fel de combinatie intre supa de peste si fructe de mare, o specialitate culinara apreciata la nivel international si delicios gatita in bucataria de la Livada.
O alta specialitate renumita pe care o puteti savura la Livada este cu siguranta Chateaubriand Supreme! Iar daca sunteti avizi pentru originalitate culinara, puteti incerca Muschi de porc cu spuma de Dijon si Mascarpone care, alaturi de deliciosul Tort de ciocolata neagra cu sos de vanilie, te invaluie intr-o nota de unicitate si savoare!

livada cluj 8

Livada reuşeşte să creeze nu doar o oază de relaxare, ci şi un spaţiu de distracţie pentru toată lumea!

Vechea livadă aflată aici s-a transformat într-o terasă îmbietoare cu pomi fructiferi, unde te poţi relaxa la umbră naturală. Faptul că restaurantul dispune de un teren de joacă pentru copii este un plus pentru cei cu familie. Mai mult, Livada este printre puţinele restaurante din Cluj care are şi parcare privată – inca un avantaj pentru cei care isi doresc o evadare din traficul urban.
Totul, aici, te îmbie să uiţi de griji şi probleme, să te rupi de agitaţie şi să te răsfeţi cu o masă absolut delicioasă!