LIVADA – Restaurant & Music Lounge

de | | < 1 Minute

LIVADA – RESTAURANT & MUSIC LOUNGE

Ne place să impresionăm! Combinăm preparatele gustoase, vinurile bune și muzica live de calitate într-un mediu prietenos și o atmosfera care te va convinge să te întorci.

Ne-am pus întreaga creativitate culinară în meniul “LIVADA – Restaurant & Music Lounge” și toată fantezia într-un design arhitectural retro – așa am reușit să le oferim clienților o desfătare atât pentru ochi, cât și pentru papilele gustative.

La LIVADA, ne punem pasiunea pentru mâncare și pentru gusturi fine în fiecare preparat ce iese din bucătărie. Ne bucură foarte mult atunci când plăcerea cu care ne implicăm în tot ceea ce facem ajunge și la cei care ne trec pragul. Știm că cei ce vin aici nu caută numai o experiență culinară desăvârșită și memorabilă, dar și o ambianță unică în Cluj-Napoca. Și ne mândrim cu acest lucru!

Ne ajută și poziționarea! Situat chiar în inima orașului, LIVADA este destinația ideală pentru o petrecere între prieteni, o reuniune de familie, un prânz de afaceri sau o cină romantică. Nu în ultimul rând, personalul nostru vesel și mereu amabil garantează o experiență extrem de plăcută tuturor celor care ne vizitează.

Te așteptăm să te convingi!

Livada restaurant music lounge cluj