Libertate | Concurs „Cum va fi lumea după Covid-19?”

de | | 2 Minute

Libertate | Concurs „Cum va fi lumea după Covid-19?”

Eu cred ca dupa ce va trece acest virus, la inceput oamenii desigur se vor bucura, vor fi mai linistiti, dar totusi nu vor fi siguri, insă cu timpul se vor obisnui cu viata normală. Oamenii vor putea merge la lucru, copiii/adolescentii la scoli/facultati. Cred ca o sa mai ramanem cu alimente in case, dar nu va fi o problema. Vom putea iesi afara sau sa mergem la cumparaturi linistiti si fara o declaratie sau altceva si, desigur, vom putea cumpara cat este necesar.

Eu sper ca acest virus sa treaca in vara aceasta. Nu o sa trebuiasca sa facem ore online sau doar sa rezolvam de acasa exercitii. Poate o sa repetam anul scolar sau poate nu. Eu sper sa nu il repetam sau sa recuperam in vacanta de vara. Vor fi deschise si bisericile, mai multe magazine pentru ca acum s-au inchis multe magazine, mall-uri, locuri de munca, etc. Vom putea merge in parcuri, vom putea sa mergem sa ne plimbam, vom putea iesi din comuna in care locuim oricand vom vrea.

Oamenilor li se va parea diferit la inceput. Cred ca vom aprecia timpul pe care il vor putea petrece afara sau altundeva, si va trebui. Inainte, oameni nu pretuiau timpul pe care il puteau folosi afara pentru a lucra sau a face putina miscare, dar acum ar face orice ca sa poata merge putin afara.

Vom putea merge pe la vecini sau sa mergem la o plimbare impreuna cu prietenii. Vom fi bucurosi pentru ca vom putea petrece timpul cu altii. Chiar daca pana acum ni s-a parut un lucru obisnuit sa mergi cu prietenii undeva sau sa mergi pe la vecini, si nu ne gandeam ca nu o sa avem vreodata voie sa facem asta, uite ca s-a intamplat. Sper ca sa invatam ceva din asta si si sa pretuim timpul pe care il putem avea cu cei dragi ai nostri.

Autor: Nicoleta Gherasim


Articol înscris în Concurs Articole: „Cum va fi lumea după COVID-19?” | Clujul scrie.
Avem premii generoase de la partenerii noștri:

Detalii despre premii găsiți aici. Așteptăm cu drag articolele voastre » perioada de înscriere este 2 – 19 aprilie 2020Toate articolele înscrise în concurs pot fi găsite aici: Concurs Clujul Scrie.