Leda in cadrul campaniei Artisti pentru Artisti

de | | 2 Minute

Leda in cadrul campaniei Artisti pentru Artisti

Leda de Miroslav Krleža în cadrul campaniei Artişti pentru artişti

Teatrul Maghiar de Stat Cluj participă la campania iniţiată de UNITER, intitulată Artişti pentru artişti. În cadrul acestei campanii, teatrul donează în Fondul de Solidaritate suma strânsă din vânzarea biletelor la spectacolul Leda de Miroslav Krleža, regia: Robert Raponja, din data de 21 martie. Întreagă campanie are ca scop sprijinirea financiară a artiştilor vârstnici, cu probleme de sănătate. Artişti pentru artişti se organizează în fiecare an în apropierea Zilei Mondiale a Teatrului (27 martie) şi participă atât teatrele din capitală cât şi cele din alte oraşe ale ţării. Evenimentul care va încheia campania, spectacolul Clipe de viaţă 2, va avea loc luni, 31 martie, pe scena Sălii Radio din Bucureşti. La acest eveniment vor participa 24 artişti consacraţi printre care Marcel Iureş, Maia Morgenstern, Mihai Mălaimare, Horaţiu Mălăele, Victor Rebengiuc, Paula Seling.

leda  teatrul maghiar cluj

Leda este una din piesele cele mai jucate în Croaţia, o comedie neagră, care se petrece într-o noapte de carnaval, un joc al dragostei, un joc al corpului şi al cuvintelor cu dragostea, cu nuanţele şi variaţiunile acesteia. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Ervin Szűcs, Enikő Györgyjakab, András Hatházi, Zsolt Bogdán, Emőke Kató.

Spectacolul se joacă în Sala Mare, începând cu ora 20.00.

Biletele pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Teatrului (tel. 0264-593468), între orele 10.00-13.00 şi 16.30-18.30, sau online de pe site-ul www.biletmaster.ro.

kamsz_leda_foto_biro_istvan4-3285