Îți spun cine ești, cu dovezi – Epics Photobooth

de | | 4 Minute

Când a fost ultima dată când ai văzut o poză cu tine de la 2 ani? Era pe un ecran sau într-o ramă… Cred că nu se mai întâmplă foarte des să privim în urmă, deși ne-ar încânta imaginile acelea cu o versiune mai mică, mai inocentă și mai liniștită a noastră. Poate ne-am recunoaște, poate nu, o licărire în ochi care acum e mai aprinsă sau lipsește, un zâmbet total transformat.

Pentru Epics, cabina foto a fost și e o mașină a timpului. Ne prefacem că ne poate duce în trecut, și așteptăm mai mult decât orice ziua când o generație va crește și își va număra momentele de amintit după cum ne va trece prin obiectiv.

De la zâmbete pure, rămase în cadre și poze instant vesele, ca să își amintească cel mic cine i-a fost alături și că uneori și maturii se joacă.

Epicsa

Epicsb

Până la zâmbete alături, în oglindă, împlinite, mândre, a doi oameni ce au ales să completeze propriul cuvânt „familie”, în care fericirea se reflectă și ești la fel de responsabil de ea și de amintirile create, ca cealaltă jumătate.

Epicsc

Epicsd

Așa ne închipuim că va arăta albumul activității noastre. Și așa îți vom putea spune cine ești, cu dovezi.

O poveste de 25 sau 30 de ani, care apoi se rescrie cu aceleași personaje, dar noi actori: copiii din fața mini cabineI foto, devin bunicii din noile poze instant de la photobooth. Și așa, încetul cu încetul, să printăm în culori vii și zâmbete sincere trecerea timpului peste români.

Epicse

Îți poți închipui? Evenimente care te marchează, rămase pe hârtie foto și albume digitale de neșters, oricâte ploi ai prinde, oricâte dispozitive ai schimba.

Tu mic, când toată lumea te prindea de obraji, pentru că, să recunoaștem, e obiceiul și erai adorabil, cu accesoriile acelea, unele mai mari decât tine.

Epicsf

Tu când ai absolvit și îți petreceai bucuria la un banchet de adio, cu vechi colegi, prieteni, iubiri neîmplinite.

Epicsg

VOI, pentru că deja TU face parte dintr-un tot, alături de toți cei pe care ia-ți adunat de pe drum, de la grădi sau din liceu, sau din facultate sau de la noul job într-o companie mare.

Tu ca parte a echipei în compania de care vorbeam, ipotetic, mai sus. Mândru de unde ai ajuns și nerăbdător să ai dovezi de fiecare dată când mai petreci un eveniment corporate alături de o cabină foto, care duce imaginea ta și brandul pentru care dai totul, mai departe, tot mai departe, în viitor.

Epicsh

Epicsi

Tu la 30 de ani, zâmbitor, nu panicat, pentru că dacă ai ajuns până aici, restul e floare la ureche, după câte știi și cine ești.

Epicsj

Și iar tu, iar VOI, dar de data asta 3, pentru că dacă am fost cu tine la propriul botez, atunci știi că amintirile din pozele instant mai trăiesc, pe undeva prin casa ta, poate mai prăfuite, poate mai îndoite, dar dupa 30 de ani, la fel de vii, prin imaginea ta, a stării de atunci și a amintirii în sine. Și vrei unele noi, iar inocente, iar kilometric de dulci, instant și nelimitate, ca amintirile din trecut și dorințele pentru viitor.

Epicsk

Albumul acesta, drumul acesta de povestit și de poveste, pe care ai lăsat dovezi că ai râs mult și ridurile vin poate și de acolo, îl vedem noi ca pe un obiectiv strategic. Da, implică consistență, implică încredere din partea personajelor care ne zâmbesc în fotografii și ne aleg pentru brading sau marketing și implică multă muncă. Dar când muncești ca să creezi ceva ce niciun viitor nu va șterge, totul pare mai simplu.

EpicsL

Spun simplu, dar nu e ușor, știm, știi și tu, pentru că asta e și viața ta de zi cu zi. Tot ce putem face e să adunăm pozele, mii și mii de momente, mii și mii de oameni, amintiri secundă cu secundă.

Asta ești. Ți-am arătat cu dovezi? Poate încă nu, dar poți deveni, pentru Epics photobooth, album de amintiri, nu un client în portofoliu, o altă poveste, nu doar un alt eveniment.

Foto: epics.ro
Cătălina în cuvinte, fondator Epics