În laboratorul rețetelor a luat naștere meniul perfect de vară

de | | 2 Minute

În laboratorul rețetelor a luat naștere meniul perfect de vară

Când căldura te moleșește și îți amenință moralul, parcă îți piere și pofta de mâncare. Vânezi umbre și te adăpostești la răcoare de câte ori ai ocazia. Însă organismul tău are nevoie mai mult ca oricând de nutrienți pentru a rezista temperaturilor la care este supus.

Cu ce asociezi o limonadă răcoritoare sau un cocktail inedit? Cu o rețetă delicioasă de mâncare bineînțeles! Meniul de vară conceput de The LAb Cocktail Bistro conține preparate ușor de digerat și ingrediente proaspete, numai bune pentru zilele toride de vară.

cocktail the lab

Porțiile sățioase sunt puse în evidență de prezentarea originală iar decorul laboratorului de rețete te îndeamnă să descoperi gusturi noi. Energia la farfurie se distribuie în numeroase feluri: mâncare ușoară și fresh, platouri cu preparate pe care le poți mânca cu mâna (pretex pentru a te linge pe degete), burgeri, feluri principale sau deserturi.

Numele de cod ale meniului perfect de vară, conține denumiri precum: salate, brânzeturi, fripturi, paste, burgeri, mâncare picantă sau coaste pregătite cu tehnica slow cooked. Toate preparatele localului sunt gătite cu meticulozitate și se ghidează după principii demne de lăudat: nu este permisă risipa și se încurajează producătorii locali care furnizează produse de calitate.

costite the lab

Încheiem o zi toridă cu un desert vulcanic și comandăm o lava cake în care combinația de gusturi oferă o adevărată explozie de fericire papilelor gustative. Sau poate vrei doar să ceri un desert (just ask) și să riști o aventura culinară plăcută.

Personalul amabil te întâmpină în halate de doctori și te ajută să îți găsești gustul care te reprezintă. Savurează fiecare îmbucătură și pune-ți mintea la contribuție prin formulele prezente în decorul aparte. Timpul se scurge mai încet iar clipele frumoase sunt prinse în capsule pe care le vei accesa de nenumărate ori. Poftă bună și mai ales, poftă de viață!

burger the lab

Orar:
Luni – Vineri: 10:00 – 00:00 Sâmbătă: 12:00-02:00 Duminică: 12:00 – 22:00
Contact:
Adresă: Strada Avram Iancu nr.12, Cluj-Napoca
Telefon: 0752 482 343
Website
Facebook