Igor Mirutenko, maestru în Ryukyu Kobudo Tesshinkan, la Cluj

de | | 3 Minute

Igor Mirutenko, maestru în Ryukyu Kobudo Tesshinkan, la Cluj

Cu mai puțin de zece zile până la debutul Campionatului Mondial de Karate Do-Fudokan de la Sala Polivalentă din Cluj, organizatorii evenimentului sportiv anunță o nouă prezență remarcabilă pe lista de performeri de excepție ai artelor marțiale: din Minsk, Belarus, Igor Mirutenko va urca pe tatami în Cluj-Napoca.

Cei peste 2000 de sportivi din 47 de țări vor avea ocazia de a-i urmări în direct pe sportivii lor preferați, karateka și sensei titrați la nivel mondial în diferite arii ale artelor marțiale.

Демонстрация ката и бункай Нидзюсихо для учеников на Первенстве Беларуси по каратэ-до Фудокан 1.10.2016. Команда: Игорь Мирутенко, Алексей Мирутенко, Роман Барейша. Тренер – шихан Сергей Мирутенко. Музыка – Алексея Мирутенко

Posted by Игорь Мирутенко on Thursday, October 6, 2016

.
De 6 ori campion mondial și de 21 de ori campion european în Karate Fudokan, multiplu campion național al Belarusului, campion mondial și european la Ryukyu Kobudo Tesshinkan, 5 Dan Fudokan Karate și 4 Dan Tesshinkan Kobudo, Igor Mirutenko are un palmares impresionant, povestea lui fiind evident legată de tradiția pe care Sensei Serghei Mirutenko – 8 Dan, i-a inspirat-o încă de mic pentru lumea Karate.

Numele Mirutenko este cunoscut și recunoscut în lumea internațională a artelor marțiale, mai ales pentru dedicarea și pasiunea cu care se leagă de performanța în Kobudo. Ryukyu Kobudo reprezintă o ramură a Okinawan Kobudo – adică cel mai vechi sistem de arme al artelor marțiale din Okinawa.

 

Arme specifice artelor marțiale din Okinawa

.Ryukyu Kobudo Tesshinkan înseamnă, practic, studiul acestor arme specifice artelor marțiale din Okinawa, o tradiție puternică de peste 400 de ani care rămâne adânc înrădăcinată și astăzi în rândul practicanților de arte marțiale.

Disciplină, tradiție și pasiune: Igor Mirutenko , maestru în Ryukyu Kobudo Tesshinkan, la Cluj

Igor Mirutenko este unul dintre cei mai așteptați invitați ai Campionatului Mondial de Karate Do-Fudokan, Cluj, 3 – 5 noiembrie.

Vă reamintim, acest eveniment sportiv de mare amploare este în scop caritabil, mai multe detalii găsiți AICI.

Organizatori: World Fudokan Federation, Ministerul Tineretului și Sportului, Federaţia Română de Karate Tradiţional, Asociaţia Judeţeană de Karate Tradiţional, ACS Fortuna CLUJ
Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Local şi al Primăriei Cluj-Napoca
Eveniment produs de Mikomedia Center The Art Of Entertainment – dr. Matei Miko
Parteneri: Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj, Platinia Hotel, Hampton by Hilton, Depozitul de Tricouri, Coca-Cola, Romania Shuttle, Consiliul Judeţean Cluj, Cora, Sunimprof Rottaprint, Casa de Cultură a Studenţilor, ISU Cluj, Nescafé, Transilvania Fashion, PMA, Florăria Lavanda
Parteneri de promovare: Agerpres, AMA, Amprenta Advertising,Cluj.com, Buzznews, Cluj Insider, Cluj Life, Cluj.Info, Cluj Today, Dispersie.ro, Făclia, Napoca FM, Observator Internaţional, Radio Impuls, Ziua de Cluj, VIVO! Cluj-Napoca