Călătorii cu sens și implicare în comunitate | Hampton by Hilton Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

Călătorii cu sens și implicare în comunitate | Hampton by Hilton Cluj-Napoca

Foarte puține afaceri de succes înțeleg că dincolo de consolidarea pe piață și asigurarea unui standard al calității serviciilor, cu adevărat important, pe termen lung, este impactul și implicarea în comunitate.

Odată cu evenimentul sportiv care se va desfășura la Sala Polivalentă, în perioada 3-5 noiembrie 2017, Hampton by Hilton Cluj-Napoca dă startul la cea mai de amploare acțiune de strângere de fonduri pentru copii în care s-a implicat un hotel la nivel local.

karate tradițional fudokan 2017 are loc la Cluj

Campionatul Mondial de Karate Tradițional Fudokan, competiție la care vor participa 1900-2000 de sportivi din peste 40 de țări, primește la inițiativa Hampton by Hilton Cluj-Napoca și o valoare umanitară, prin colectarea de fonduri în valoare de 10.000 € pentru sprijinirea casei de copii a Fundației Casa AKSZA din Cluj-Napoca.

Nu este însă prima acțiune de acest gen inițiată de hotelul din inima Transilvaniei, Hampton by Hilton Cluj-Napoca devenind în ultimii ani un model de implicare în comunitate, atât în direcția acțiunilor de voluntariat, cât și a acțiunilor caritabile. Beneficiarii sunt cu precădere copiii proveniți din familii cu o situație social-economică dificilă sau cei aflați în centrele de plasament din Cluj.

Astfel, în 2015, hotelul a fost implicat în realizarea de pachete cu rechizite pentru 32 de copii care începeau școala și aveau nevoie de susținere, iar anul trecut s-a organizat o tabără dedicată copiilor proveniți din medii defavorizate.

Valorile după care se ghidează hotelul sunt încurajate în rândul personalului – acesta implicându-se în acțiunile cu impact comunitar și contribuind semnificativ la desfășurarea lor. Așadar, mai mult decât o activitate profesională, a fi parte dintr-o companie de succes, poate aduce și satisfacția de a face mai mult pentru comunitate, de a contribui la starea de bine a semenilor tăi.

Turismul, călătoriile, vizitele în orașul comoară al Transilvaniei capătă, astfel, noi sensuri. Iar la Hampton by Hilton Cluj-Napoca, conceptul de Travel with purpose înseamnă crearea de comunități puternice, precum și conservarea mediului natural.

Ședere plăcută și călătorii cu sens!