Afaceri de familie în Cluj | Hotel Stil, de la idee la un business de succes

de | | 3 Minute

Hotel Stil, un business de succes sau despre muncă, curaj și încredere 

Privind contextul politic și fiscal actual, impredicitibilitatea sistemului ne face să amânăm sau uneori chiar să renunțăm la planurile de viitor. Dar “speranța moare ultima” și dacă ai avut curaj să visezi, să investești și să dezvolți în ultimii zece ani ai avut de câștigat, mărturisesc fondatorii Hotelului Stil.

Deși, uneori, dificultățile pe care le întâmpinăm în afaceri, mai ales în domeniul hotelier, se pot transforma în oportunități, pentru ca forțează o schimbare, o regândire și o readaptare a business-ului, pentru a-l face mai eficient și mai profitabil.

Concurența acerbă din piața hotelieră ne-a determinat să punem accent pe calitatea finisajelor și designul spațiilor de cazare, fiind atenți la cele mai mici detalii pentru a oferi clienților confortul și ambianța de care au nevoie atunci când sunt departe de casă.

Astfel am avut în vedere unele aspecte foarte importante care contribuie la o experiență unică oferită clientului.

Hotel Stil, de la idee la un business de succes

Care au fost principiile de design după care v-ați ghidat atunci când ați gândit interioarele Hotelului Stil? 

În primul rând tratamentul aplicat pardoselelor și pereților, adică: mochetă, tapet și vopsele. Pardoseala este un element de estetică și confort important deoarece în majoritatea timpului prin camera de hotel se merge desculț. Ca urmare, am ales o mochetă de trafic intens, cu o înălțime de 7 mm, rezistentă la foc, la umezeală si într-o nuanță caldă de pămînt.

În al doilea rând sunt paturile; și anume alegerea patului, și aici mă refer la ansamblul creat de somieră plus saltea. De nenumărate ori se întâmplă că la hotel dormi mai bine decât în propriul pat. Nu este o impresie și nici o întâmplare. Am acordat importanță sporită atât somierei cât și saltelei. Saltele sunt PREMIUM PLUS RIGIDIZANT ORTOPEDICE, matlsate si cu climă.

Hotel Stil, de la idee la un business de succes

Pe ce alte elemente de decor ați mai pus accentul în acest proces? 

Ușile. Ușile de la intrare în cameră sunt rezistente la foc și au o anumită rezistentă fonică (36db). Este atât o chestiune de siguranță a clienților dar și una de confort. Desigur ușile au încuietori electromagnetice contactless HD RFID.

Ar mai fi apoi mobilierul. În urma unor ani de experiență și ascultând sugestiile oaspeților, am reușit să acumulăm foarte multe informații prețioase legate de necesitatea lor pe timpul șederii în hotel. Astfel, mobilierul nostru este făcut exclusiv la comandă din MDF în nuanțe calde de maro.

Materialele textile care întregesc acest tot unitar sunt alese în nuanțe de beige pentru a completa ambianța primitoare a camerei. Țesăturile au fost create împreună cu producătorul ținând cont de necesitățile enunțate de noi. Draperiile sunt căptușite pentru a nu patrunde lumina în cameră pentru ca oaspeții să beneficieze de un somn odihnitor. Bineînțeles, am asortat cuvertura patului și celelalte accesorii de mobilier în aceleași nuanțe calde.

O afacere de succes în Cluj 

Experiența reușitei Hotel Stil reprezintă o dovadă în plus că mediul de afaceri din Cluj este tot mai dinamic și mai competitiv, capabil să aducă creativitate și să seteze standarde la nivel național. Experiența familiei care a pus bazele acestei afaceri ne demonstrează încă o dată faptul că trebuie să avem vise, curaj și să înaintăm cu perseverență spre ceea ce ne dorim, indiferent de obstacole. Cu o strategie bine gândită, cu tenacitate și multă muncă, Hotel Stil a ajuns să fie un nume în industria hotelieră din țară și, ceea ce nu este mai puțin important, să inaugureze un al doilea corp de camare categoria 3 stele Plus în vara acestui an. Într-un cadru mai general, povestea reușitei Hotel Stil ne spune că munca și încrederea au ca și consecință recunoașterea și aprecierea.

Contact Hotel Stil: 
Adresa: Cluj-Napoca, Str.Fagetului nr.5b
Tel/fax: +4 0264.438.171
Mob: +4 0729.084.324, +4 0788.271.609
E-mail: [email protected]
Facebook