Al doilea corp de camere categoria 3 stele Plus este inaugurat la Hotel Stil

de | | 2 Minute

Al doilea corp de camere categoria 3 stele Plus este inaugurat la Hotel Stil

Sunt lucruri care nu se lasă prea mult așteptate. Creșterea și dezvoltarea afacerilor de familie în Cluj sunt un semnal nu doar a nivelului de prosperitate pe care orașul l-a atins într-un timp relativ scurt ci și al stabilității pieței, a echilibrului între cerere și ofertă, a receptivității vizitatorilor și turiștilor față de ceea ce poate oferi Clujul.

Un exemplu de succes în acest sens este și Hotel Stil. Dacă în urmă cu doi ani hotelul punea la dispoziția oaspeților primul corp de camere, categoria 3 stele Plus, acum hotelul și-a completat capacitatea de cazare cu încă 20 de camere 3 stele Plus.

Camere 3 stele Plus Hotel Stil

Design-ul camerelor respectă linia stilistică specifică proprietății fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul și funcționalitatea atât de apreciate de clientela business. Cele 20 de camere inaugurate sunt înzestrate cu facilități de ultimă generație precum: închidere contactless, economizor de energie, aer condiționat eco-friendly, minibar silențios și Smart Tv cu Wi-Fi integrat și alte facilități care vor asigura cu siguranță o ședere plăcută în Cluj.

Extinderea capacității de cazare a hotelului nu înseamnă doar certificarea serviciilor de calitate pe care această locație le-o oferă oaspeților care vin aici, ci și un semnal bun că orașul crește și se dezvoltă într-un trend ascendent iar odată cu el se afirmă cu mai multă intensitate dorința furnizorilor de servicii de a oferi calitate și confort.

Noile camere sunt disponibile din luna august 2018, iar lista de tarife actualizată se regăsește aici » Lista de prețuri 

Camere 3 stele Plus Hotel Stil

Pentru informații și rezervări » Contact Hotel Stil: 
Adresa: Cluj-Napoca, Str.Fagetului nr.5B
Tel/fax: +4 0264.438.171
Mob: +4 0729.084.324, +4 0788.271.609
E-mail: [email protected]

Camere 3 stele Plus Hotel Stil