Hotel Stil Cluj

Hotel Stil 

Situat aproape de centrul orasului Cluj-Napoca, Hotel Stil oferă un sejur placut si confortabil, intr-un spatiu intim si retras. Serviciile puse la dispozitie au preturi mai mult decat competitive atat pentru clientii business, cat si pentru turisti. Hotelul dispune de 42 spatii de cazare structurate in 40 de camere duble si 2 apartamente. Toate camerele sunt decorate dupa un design elegant si dispun de: aer conditionat, Wi-fi, LCD TV, telefon international, minibar, baie cu cabina de dus, uscator de par si balcon.

In incinta hotelului, se afla Restaurant Stil, cu o capacitate de 120 de locuri, adresandu-se atat oaspetilor hotelului cat si vizitatorilor ocazionali. Aici veti gasi un meniu rafinat care contine preparate din bucataria internationala dar si traditionale romanesti, realizate de maestrii bucatari cu cele mai proaspete ingrediente. Meniul se reinventeaza cu retete noi si variate, astfel incat oaspetii nostri sa se bucure de o experienta culinara desavarsita. Atmosfera placuta si familiara, face din restaurant Stil locul ideal de a-ti incepe ziua cu un mic-dejun energizant sau de a incheia o zi incarcata la birou cu o cina delicioasa.

Restaurant Stil gazduieste cu succes evenimente private in zilele de weekend, bucurandu-se de o deosebita popularitate in randul evenimentelor de tip botez, nunti sau mese aniversare. Fiind recent modernizat, Restaurant Stil este in totalitate pentru nefumatori si se bucura de o noua abordare a meniului.

Vino sa te convingi singur de ultimele noutati doar la Hotel Stil!

Orar restaurant: zilnic 07:00-24:00

CONTACT HOTEL STIL
Adresa: Cluj-Napoca, Str.Fagetului nr.5b
Tel/fax: +4 0264.438.171
Mob: +4 0729.084.324, +4 0788.271.609
E-mail: [email protected]


Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole

O nunta cu stil

Momentul cand sufletele pereche se intalnesc si hotarasc sa-si uneasca…

Hotel Stil Cluj

Hotel Stil Cluj Hotel Stil Cluj, situat aproape de centrul…