Cum să vă planificați nunta perfectă? | Sfaturi de la Hotel Stil

de | | 3 Minute

Cum să vă planificați nunta perfectă? | Sfaturi de la Hotel Stil

Nunta pe care vi-o doriti din tot sufletul nu trebuie sa se construiasca pe compromisuri. Meritati ca aceasta zi speciala sa fie organizata cu atentie, in cele mai mici detalii, de o echipa profesionista pentru ca tu si alesul tau sa va bucurati de fericitul eveniment.

La Hotel Stil acest moment important din viata fiecaruia este marcat cum se cuvine, intr-o armonie si o atmosfera cu un farmec deosebit, incat fiecare dintre cei prezenti se simte în largul sau.

Planificarea fericitului eveniment contribuie in buna masura la o nunta reusita. Echipa de la Hotel Stil stie sa intretina o buna comunicare cu actorii principali ai nuntii, cu mirii, si sa tina cont de la bun inceput de doleantele acestora.

Pregatirea in acest fel a evenimentului nu poate decat sa multumeasca. Iata una dintre fericitele mirese care a tinut sa multumeasca pentru felul in care au decurs pregatirile: „Am luat legătura cu un an inainte de eveniment. Am incheiat repede contractul, fără să ezităm prea mult, mai ales că am avut cu ce să comparăm. Indiferent cand sunam, mi se răspundea urgent, eram chemați pentru a discuta și pentru a rezolva nelamuririle mele.”

restaurant Baroc

Roxana, o alta mireasa, isi exprima bucuria pentru modul in care s-a realizat nunta. A ales ca si locație Hotel Stil si nu a fost dezamagita deloc: „Nunta noastra a fost extrem de frumoasa si reusita! Multumim domnilor Cistelecan pentru sprijin, sfaturi. Si totodata personalului care a facut ca nunta sa decurga asa cum am dorit. Recomand cu incredere si multumim inca o data pentru tot ce ati facut pentru noi!”, spune Roxana.

Echipa de la Hotel Stil, avand experienta de peste 8 ani in a organiza evenimente, reuseste sa raspunda si cererilor venite din partea clientilor care din anumite motive sunt nevoiti, presati de timp, sa-si replanifice nunta.

„Cu o saptamana inainte de nunta am fost <<pacaliti si dezamagiti>> de o alta locatie si am hotarat sa cautam alt restaurant.„ Norocul ne-a adus la sala Baroc de la Hotel Stil. Aici am gasit o locatie deosebita si proprietari, oameni de suflet, care au fost la dispozitia noastra si ne-au ajutat sa organizam o nunta intr-o saptamana”, afirma Cristina, fericita ca petrecerea a avut loc pana la urma, doar prin implicarea celor de la Hotel Stil.

royal 4

Hotel Stil si-a deschis portile in februarie 2004 cu scopul de a oferi servicii ospitaliere la preturi mai mult decat competitive. Inca de la deschidere, afacerea s-a adaptat continuu la cerintele pietei prin inovatie si calitate, vizand mereu sa depaseasca asteptarile clientilor.

Cu o experienta de peste 8 ani in organizarea de evenimente, Hotel Stil ofera un pachet de servicii complet adaptat nevoilor clientilor: meniu de nunta cu posibilitate de personalizare in functie de preferinte si buget, pachete avantajoase de meniu complet, bautura si aranjamentul salii tip All Inclusive, pachet flexibil de Bauturi alcoolice si non-alcoolice, Cocktail Bar, Candy Bar, aranjamentul salii.

 Evenimentul cel mai special din viata fiecaruia poate fi sarbatorit la Hotel Stil, alegand una dintre cele patru sali de nunta: Restaurantul Madrigal, Restaurantul Baroc sau Restaurant Royal si Restaurant Stil.

Restaurantul Madrigal este locatia perfecta pentru a sarbatori evenimente speciale precum nunti, dar si banchete conferinte, beneficiind de o capacitate de 250 de persoane. Madrigal este decorat intr-un stil elegant si luxos fiind alegerea numarul 1 a clientilor pentru a organiza evenimentul special din viata lor.

Restaurantul Baroc are o capacitate de 180 de persoane si reprezinta locatia ideala pentru a organiza cu stil ocaziile speciale. Pune la dispozitie servicii de inalta calitate si un decor ultra modern. Totodata, cu o capacítate de 180 de locuri, la Restaurant Royal clientii se pot bucura de o servire impecabila intr-o ambianta de neuitat.

Restaurant Stil este perfect pentru celebrarea unui eveniment intim. Cu o capacitate de 120 de locuri, restaurantul va fi locatia perfecta pentru o nunta memorabila.

royal 1